10|03
2019
11:24

Ναμπίλ Μοράντ: Το διακύβευμα των εκλογών του Μαΐου στον Δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα στο Σινέ Άστρον στα Λεχαινά θα γίνει η παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξης "Συμφωνία Πολιτών" του δημάρχου Ανδραβίδας - Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Θα προηγηθεί ο απολογισμός των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής.

Στο μεταξύ σε μήνυμά του ο δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών του Μαΐου.

"Η Δημοτική Αρχή έλαβε το 2014 από τους δημότες εντολή να εργαστεί με εντιμότητα, διαφάνεια, ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα για έναν ισχυρό Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης με σωστή διοικητική οργάνωση, που θα στέκεται με αλληλεγγύη στο πλευρό τους, θα δίνει σταδιακά λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα και θα υλοποιεί έργα που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Παρά το γεγονός ότι η χώρα βρέθηκε στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης η διοίκησή μας στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Ανασυγκροτήσαμε τον Δήμο, δουλέψαμε σκληρά, μεθοδικά, οργανωμένα και υπεύθυνα, ενισχύσαμε τις κοινωνικές δομές, αντιμετωπίσαμε με επιτυχία τα προβλήματα της καθημερινότητας και κατορθώσαμε να εντάξουμε αναπτυξιακά έργα πνοής σε ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα.

Ασκώντας μια πολιτική χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς κάναμε πράξη τη δέσμευσή μας για ισόρροπη ανάπτυξη, δώσαμε στον Δήμο την ώθηση που είχε ανάγκη και αξιοποιώντας κάθε δυνατή χρηματοδοτική πηγή, πετύχαμε την εκτέλεση, αλλά και τη δρομολόγηση πολύ σημαντικών έργων, παρεμβάσεων και δράσεων.

Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές το διακύβευμα για τον Δήμο Ανδραβίδας –Κυλλήνης είναι αν θα παραμείνει σε τροχιά ανάπτυξης. Η αντίθετη εκδοχή θα μας έφερνε πίσω στην εσωστρέφεια, στα διαχωριστικά τείχη, στον άγονο τοπικισμό και στην οπισθοδρόμηση.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 σίγουρα διαφέρουν απ όλες τις προηγούμενες, γιατί μέσα από αυτές επιχειρείται για πρώτη φορά μια μεγάλη διοικητική τομή με το πρόγραμμα «Κλεισθένης» που αλλάζει σημαντικά το αυτοδιοικητικό περιβάλλον και οδηγεί σε μια νέα κουλτούρα συνεννόησης και συνεργασίας των αυτοδιοικητικών δυνάμεων. Ως εκ τούτου σημαντική είναι η απάντηση στο ερώτημα, ποιος συνδυασμός και ποια πρόσωπα μπορούν, χωρίς άγονες συγκρούσεις, με γνώση και εμπειρία, με δυνατότητα σύνθεσης, απόψεων, να ηγηθούν του Δήμου για τα επόμενα χρόνια.

Σε αυτό το διακύβευμα δεν χωρούν πειραματισμοί. Η συγκυρία απαιτεί υπευθυνότητα, εμπειρία, γνώση και αποφασιστικότητα. Η επιλογή πρέπει να είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και βεβαιότητας ότι επιλέγουμε τους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν πράξη το όραμα ενός μεγάλου Δήμου με ισόρροπη ανάπτυξη" αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Ιωσήφ Μοράντ.

nabil


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.