11|03
2019
12:21

Οι τρείς πρώτες υποψηφιότητες στην Δημοτική Ενότητα Ιάρδανου με τον Αντώνη Καράμπελα

Με την παράταξη ‘’ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ και τον υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Καράμπελα, συμπορεύονται στην Δημοτική Ενότητα Ιάρδανου ο Τάσος Θεοδωρόπουλος, ο Δημήτρης Μαρινόπουλος και ο Νίκος Κατελούζος.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο Αντώνης Καράμπελας:

‘’Αποτελεί για μένα χαρά και τιμή που με εμπιστεύονται τρείς άνθρωποι που γνωρίζουν τα προβλήματα της Περιφέρειας του Δήμου, των Κοινοτήτων και ιδιαίτερα της Δημοτικής Ενότητας Ιάρδανου. Μαζί τους και με τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης θα αγωνιστούμε αποτελεσματικά να αρθούν οι ανισότητες και να βγουν από την απαξίωση, που μέχρι σήμερα υφίστανται οι Κοινότητες και οι οικισμοί τους. Τους καλωσορίζω στην παράταξη και τους εύχομαι καλόν αγώνα.

Τάσος Θεοδωρόπουλος

Γεννήθηκε και κατοικεί στο Βούναργο. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας-εργολήπτης ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Ο Τάσος Θεοδωρόπουλος ανέφερε: ΄΄Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολούμαι (9) χρόνια. Αποφάσισα να συμμετάσχω στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη του Αντώνη Καράμπελα, γιατί είμαι πεπεισμένος ότι διαθέτει την εμπειρία, την γνώση και κυρίως την αποτελεσματικότητα, προκειμένου να οδηγήσουμε τον Δήμο μας συνολικά αλλά και την Δημοτική Ενότητα Ιάρδανου στο επίπεδο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει.΄΄

Δημήτρης Μαρινόπουλος του Γεωργίου

Γεννήθηκε και κατοικεί στην Κορυφή. Επαγγελματικά ασχολείται με την γεωργοκτηνοτροφία. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Ο Δημήτρης Μαρινόπουλος σημείωσε:΄΄Συμπορεύομαι με την παράταξη ‘’ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ και τον υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Καράμπελα, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι είναι η παράταξη που έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα, ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο. Η αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας και ιδίως των χωριών μας (αγροτική οδοποιία, κοινοτικός φωτισμός, εξηλεκτρισμός αγροκτηνοτροφικών εγκαταστάσεων κ.α.), αποτελούν κεντρικά σημεία του προγράμματος της παράταξης, προωθώντας συγκεκριμένες δράσεις και ενέργειες που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση του εισοδήματος των αγροτών και των κτηνοτρόφων.΄΄

Νίκος Κατελούζος

karampelas katelouzos

Γεννήθηκε και κατοικεί στην Βροχίτσα. Είναι παντρεμένος με την Δήμητρα Ζαφειροπούλου και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Διετέλεσε μέλος του εποπτικού Συμβουλίου της ΕΑΣ Ηλείας-Ολυμπίας. Είναι κατά κύριο επάγγελμα σταφιδοκαλλιεργητής.

Ο Νίκος Κατελούζος δήλωσε: ‘’ Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Αντώνη Καράμπελα και της παράταξης ‘’ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ’’, διότι υπάρχει η αυτοδιοικητική εμπειρία αφενός και αφετέρου η ικανότητα, η ανιδιοτέλεια, η διάθεση όλων των στελεχών της παράταξης, ώστε ο Δήμος μας να αλλάξει προς το καλύτερο. Δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια μπροστά στην εγκατάλειψη των χωριών μας, δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια στα προβλήματα της καθημερινότητας των συμπατριωτών μας, δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια στην εγκατάλειψη των αθλητικών εγκαταστάσεων και γηπέδων του Δήμου μας. Θέλουμε να ενεργοποιήσουμε όλους τους Δημότες του Δήμου και μαζί τους θα προχωρήσουμε.’’

Περισσότερα από την κατηγορία


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.