14|03
2019
13:09

Μάλιαρης: Εντάχθηκε έργο δικτύων αποχέτευσης στο πρόγραμμα "Φιλόδημος"

Ένταξη του έργου με τίτλο «Εσωτερικά δίκτυα αποχέτευσης οικισμών  δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης και Πηνειού και σύνδεση τους με την υφιστάμενη ΕΕΛ Λεχαινών» στο ''ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι''

Υπογράφθηκε στις 7/3/2019 η ένταξη του έργου «Εσωτερικά δίκτυα αποχέτευσης οικισμών  δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και Πηνειού και σύνδεση τους με την υφιστάμενη ΕΕΛ Λεχαινών» στο πρόγραμμα  ''ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι'' προϋπολογισμού 6.233.000,00

Ο σύνδεσμος «ΗΡΑΚΛΗΣ», έχοντας ως βασικό στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής, σχεδίασε με μεθοδικότητα την υλοποίησή μιας οριστικής  λύσης επεξεργασίας λυμάτων στις περιοχές Νιοχωρίου, Στρουσίου, Σταφιδοκάμπου, Μαρκόπουλου και Αγίας Μαύρας.

Πολλαπλάσια τα περιβαλλοντικά οφέλη της περιοχής από την υλοποίηση του έργου. Δίνεται λύση σε ένα πρόβλημα με περιβαλλοντικές, υγειονομικές και οικονομικές προεκτάσεις.

Ως πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου  «ΗΡΑΚΛΗΣ» παρέμεινα  προσηλωμένος στο έργο του Συνδέσμου , και πλέον νιώθω δικαιωμένος ότι μπόρεσα σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο  να υλοποιήσουμε  έμπρακτα και με συνέπεια τις δεσμεύσεις μας, σεβόμενοι το περιβάλλον και τους πολίτες.

Ευχαριστώ  θερμά  τον Υπουργό Εσωτερικών κύριο Χαρίτση ,τα στελέχη του Συνδέσμου «ΗΡΑΚΛΗΣ», τη τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, για την επιμελή και άρτια προετοιμασία του φακέλου του έργου.

Πρώην Πρόεδρος Συνδέσμου «ΗΡΑΚΛΗΣ»

Διονύσιος Μάλιαρης

Περισσότερα από την κατηγορία


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.