14|03
2019
13:55

Πωλίνα Γκουτζουρή και Γιάννης Χαραλαμπόπουλος στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Συμπαραστάτες στο όραμα για έναν Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!

Δύο ακόμα νέα, δυναμικά στελέχη, που αποφάσισαν να ασχοληθούν για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση, βρίσκονται πλέον στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη «Νέα Πορεία». Η Πολυτίμη (Πωλίνα) Γκουτζουρή από την Ανδραβίδα και ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος από την Κυλλήνη συμπαρατάσσονται στον αγώνα για έναν Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης που θέλουμε και μας αξίζει!

Καλωσορίζοντας τα δύο νέα στελέχη της παράταξη ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, τόνισε: «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στον αγώνα μας για αλλαγή σελίδας στον Δήμο, την Πωλίνα και τον Γιάννη. Νιώθω μεγάλη τιμή που δύο ακόμα ενεργοί πολίτες αποφάσισαν να ασχοληθούν για πρώτη φορά με τα κοινά και να συμπλεύσουν μαζί μου στην προσπάθεια για νέα αναπτυξιακή πορεία στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης!».

Από την πλευρά της η κα Πολυτίμη (Πωλίνα) Γκουτζουρή, επεσήμανε: «Στην πρώτη μου εμπλοκή με την αυτοδιοίκηση επέλεξα να συμπορευτώ με τον Γιάννη Λέντζα και τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Νέα Πορεία». Στο όραμα του για τον Δήμο μας, με βρίσκει συμπαραστάτη στον αγώνα για την εξασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους!».

Ο κ. Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, δήλωσε: «Είναι πρώτη φορά που βάζω υποψηφιότητα σε δημοτικές εκλογές και αυτό γιατί ο Γιάννης Λέντζας είναι ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης. Πιστεύω ακράδαντα στο όραμά του για έναν Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΛΥΤΙΜΗΣ (ΠΩΛΙΝΑΣ) ΓΚΟΥΤΖΟΥΡΗ

Η Πολυτίμη (Πωλίνα) Γκουτζουρή γεννήθηκε το 1979 και κατάγεται από την Ανδραβίδα. Γονείς της είναι ο Νικόλαος Γκουτζουρής, Πτέραρχος εν αποστρατεία, Ιπτάμενος της Πολεμικής Αεροπορίας και η Γεωργία Μποβολέτη, συνεργάτης του κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου, προέδρου της κεντρικής επιτροπής επιμελητηρίων, και αντιπροέδρου των Ευρωπαϊκών επιμελητηρίων. Είναι παντρεμένη με τον Ζώη Ράμμο Ιπτάμενο της Πολεμικής Αεροπορίας με τον οποίον έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Το 1997 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Παπάγου και το 2002 απέκτησε με άριστα το πτυχίο της στην Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων. Επίσης, από το 2005 είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΣΟΕ). Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά και πολύ καλά Ιταλικά.

Εργάστηκε στο HILTON Κύπρου για δύο σεζόν και στη συνέχεια απασχολήθηκε στο πρόγραμμα  «Αθήνα 2004» και συγκεκριμένα στο τμήμα οργάνωσης και φιλοξενίας δημοσιογραφικών αποστολών από όλο τον κόσμο. Με το πέρας των Ολυμπιακών αγώνων εργάστηκε σαν συμβασιούχος στο Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων μέχρι και το 2010 οπότε και γεννήθηκε η κόρη της. Έκτοτε  αφιέρωσε χρόνο στην οικογένειά της μεγαλώνοντας τις κόρες της.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ

Lentzas Xaralampopoulos

Ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος γεννήθηκε το 1991 και είναι μόνιμος κάτοικος Κάστρου Κυλλήνης. Έχει τελειώσει Ιδιωτική Σχολή στον τομέα του μάρκετινγκ.  Έχει εργαστεί σε ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής, αλλά και στον χώρο της εστίασης. Παράλληλα ασχολείται ενεργά με τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, καθώς είναι μέλλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάστρου Κυλλήνης.


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.