16|03
2019
16:15

Η Πόλυ Μπιτούνη στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Υποψήφια με τη «Νέα Πορεία» η πρόεδρος της Τ.Κ. Μανολάδας

Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πορεία» βρίσκεται η πρόεδρος της Τ.Κ. Μανολάδας Πολυξένη (Πόλυ) Μπιτούνη. Η νέα και δυναμική πρόεδρος, που έχει να επιδείξει σημαντική προσφορά στον τόπο της, αναγνώρισε στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που έχει ανάγκη ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης για να αλλάξει σελίδα και να γίνει ο Δήμος που θέλουμε και μας αξίζει!

Καλωσορίζοντας την κ. Πόλυ Μπιτούνη στη «Νέα Πορεία», ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, τόνισε: «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας την Πόλυ Μπιτούνη, με την οποία μας ενώνει η διάθεση για προσφορά στον τόπο μας και η πίστη μας για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο μας! Είναι τιμή μου που βρίσκεται στο πλευρό μου!».

Από την πλευρά της η πρόεδρος της Τ.Κ. Μανολάδας κ. Πόλυ Μπιτούνη δήλωσε: «Έχω επίγνωση των προβλημάτων του Δήμου μας και θέληση για την επίλυσή τους, ειδικότερα τα τελευταία χρονιά ως πρόεδρος της Τ.Κ. Μανολάδας. Με ιδιαίτερη χαρά είπα το «ναι», ώστε να ενταχθώ σε μια παράταξη με σωστό συνδυασμό ανθρώπων διότι η καλή συνεργασία είναι βασικός παράγοντας της επιτυχίας. Ο Γιάννης Λέντζας είναι ένας ευσυνείδητος άνθρωπος της κοινωνίας, αξιοπρεπής, έχει πολλές αρετές και αρχές καλοσύνης. Είναι άνθρωπος της προσφοράς επί σειρά ετών στον τόπο μας. Είναι γιατρός που σημαίνει πως νοιάζεται για τους συνανθρώπους μας, συνεπώς και για τους συμπολίτες μας».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΛΥΞΕΝΗΣ (ΠΟΛΥΣ) ΜΠΙΤΟΥΝΗ

Η Πολυξένη (Πόλυ) Μπιτούνη γεννήθηκε το 1982 και ζει στη Μανολάδα. Είναι ιδιοκτήτρια ασφαλιστικού γραφείου στην Μανολάδα, με πιστοποιήσεις της Τράπεζας της Ελλάδος και του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, όπως και του Εθνικού-Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών στον τομέα Οικονομικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων -Χρηματοοικονομικής - Τμήμα Οικονομικών Επιστημών.

Είναι εκλεγμένη πρόεδρος της Τ.Κ. Μανολάδας, ενώ παράλληλα συμμετέχει και στα κοινωνικά δρώμενα. Στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μανολάδος «Αρχαία Υρμίνη» είναι μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής, ενώ επίσης ανήκει στα ιδρυτικά μελή του συλλόγου «Σύλλογος Φιλών Κέντρου Υγείας Βάρδας».

?>

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.