18|03
2019
09:04

Δύο νέες γυναικείες υποψηφιότητες με τον Αντώνη Καράμπελα

Με δύο ακόμα γυναίκες, την Μαρία Καλάκου και την Βάσια Παπανδρέου, ενισχύεται η παράταξη «Πύργος – Έργο Πολιτών». Ο Αντώνης  Καράμπελας υποδεχόμενος στην παράταξη τις δύο υποψήφιες, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συμμετοχή τους στον συνδυασμό, τονίζοντας ότι θα συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχή έκβαση της κοινής προσπάθειας.

Μαρία Καλάκου, Υπάλληλος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου

karampelas kalakou

Βιογραφικό: Η Μαρία Καλάκου του Ανδρέα γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας και κατοικεί στη Τοπική Κοινότητα της Μυρτιάς. Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Λεβέντη, υπάλληλο του Δασαρχείου Πύργου. Είναι μητέρα δυο παιδιών, της Ζωής και του Θεόδωρου. Επαγγελματικά, ξεκίνησε ως υπάλληλος του Ο.Σ.Ε., ενώ από  το 2010 μέχρι και σήμερα, εργάζεται στο Τμήμα Αδειών Διαμονής (Αλλοδαπών) του Νομού Ηλείας στον Πύργο.

Η Μαρία Καλάκου δήλωσε: «Η απόφαση μου να συμπορευτώ με την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη “Πύργος Έργο Πολιτών”, στηρίζεται στην ικανότητα και την εντιμότητα του προσώπου του υποψήφιου Δημάρχου, Αντώνη Καράμπελα. Επιπροσθέτως, το όραμά του για το Δήμο μας και οι γνώσεις του για την τοπική αυτοδιοίκηση, συνέβαλαν στο να αποδεχτώ αυτή την τιμητική πρόταση για συμμετοχή σε μια παράταξη, που συνδυάζει εμπειρία, γνώση, και φρέσκιες ιδέες. Η αυξημένη συμμετοχή  των γυναικών στα νέα δημοτικά συμβούλια αποτελεί επιτυχία για την προβολή των γυναικών και την ισόρροπη εκπροσώπηση. Οι γυναίκες οφείλουμε να συμμετέχουμε ενεργά στα κέντρα λήψης αποφάσεων, προωθώντας πολιτικές κοινωνικής συνοχής, προτάσεις επίλυσης  τόσο των καθημερινών ζητημάτων, όσο και βελτίωσης των υποδομών και των δράσεων του Δήμου μας».

Βάσια Παπανδρέου, εκπαιδευτικός με μεταπτυχιακό στην Ψυχοπαθολογία

karampelas papandreou

Βιογραφικό: Γεννήθηκε το 1991 και είναι κόρη του Φώτη Παπανδρέου και της Αγγελικής Παναγιωτοπούλου. Είναι απόφοιτη της σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών «Ψυχοπαθολογία βρέφους-παιδιού-εφήβου» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συνδέσμου φιλολόγων Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας. Διακατέχεται από πλούσια εθελοντική δράση, καθώς προσφέρει τις υπηρεσίες της ως εκπαιδευτικός τόσο στον σύλλογο «Το χαμόγελο του παιδιού» από το 2013 έως και σήμερα, όσο και στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Πύργου.

Η Βάσια Παπανδρέου ανέφερε: «Στηρίζω με θέρμη την υποψηφιότητα του Αντώνη Καράμπελα για το αξίωμα του Δημάρχου, γιατί τον θεωρώ αξιόλογο σαν άνθρωπο και σαν επιστήμονα, άνθρωπο με όραμα για τον Δήμο μας και σεβασμό προς τους συμπολίτες μας. Επιπροσθέτως, συμπίπτουν οι απόψεις μας στον χώρο που δραστηριοποιούμαι, δηλαδή τον χώρο της εκπαίδευσης και της εθελοντικής προσφοράς. Οι εθελοντές, αποτελούν την δύναμη της καθημερινής πολιτικής. Γ΄αυτό πρέπει να δημιουργηθεί ένα ΄΄Στέκι Εθελοντισμού΄΄, όπου κάθε πολίτης, οργανωμένος ή όχι θα μπορεί να προσφέρει και να παίρνει πρωτοβουλίες για νέες εθελοντικές δράσεις. Παράλληλα, αποτελεί προτεραιότητα της παράταξής μας, η κάλυψη και η βελτίωση των συνθηκών στέγασης όλων των σχολικών μονάδων του δήμου μας. Προτίθεμαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο πλευρό του Αντώνη Καράμπελα, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη».

Περισσότερα από την κατηγορία


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.