20|03
2019
09:02

Δύο ακόμη δυναμικές υποψήφιες με Αντώνη Καράμπελα

Φανή Ζάγκλη και Μαργαρίτα Κανδύλη στον συνδυασμό «Πύργος – Έργο Πολιτών»

Δύο ακόμη δραστήριες και δυναμικές γυναίκες με αξιοσημείωτη παρουσία στα κοινά συμπορεύονται με τον υποψήφιο δήμαρχο Πύργου Αντώνη Καράμπελα και την παράταξη «Πύργος – Έργο Πολιτών».

Πρόκειται για την Φανή Ζάγκλη, υπάλληλο της Διεύθυνσης  Μεταφορών Ηλείας και την Μαργαρίτα Κανδύλη, γεωπόνο. Ο κ. Καράμπελας εξέφρασε την  απόλυτη ικανοποίησή του για την συμμετοχή των δύο γυναικών στην παράταξη, τονίζοντας ότι η αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από γυναίκες με δυναμισμό και δημιουργική αντίληψη, με όραμα και στόχους στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δυο νέες υποψήφιες. Καλωσορίζω τις δύο υπέροχες αυτές γυναίκες και πιστεύω ακράδαντα ότι με την δυναμική τους παρουσία θα δώσουν στην παράταξή μας το αποτέλεσμα που όλοι προσδοκούμε και που τελικά θα είναι νικηφόρο.

Φανή Ζάγκλη του Γεωργίου, υπάλληλος της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Ν. Ηλείας

Karampelas zagli

Γεννήθηκε στο Σίδνεϋ Αυστραλίας και μεγάλωσε στον Πύργο. Το 1988 διορίστηκε στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, ενώ το 1997 μετατάχθηκε στην τότε Νομ/κή Αυτ/ση Ηλείας όπου υπηρετεί μέχρι και σήμερα. Είναι υπάλληλος της Διεύθυνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Ηλείας. Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Τσώνη, προϊστάμενο του Τμήματος Χορήγησης Αδειών Οδήγησης της Δ/νσης Μεταφορών Επικοινωνιών Ηλείας και έχει δύο παιδιά την Μαρία -Ελένη, τελειόφοιτο της Ρωσικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ και τον Ιωάννη-Χαράλαμπο μαθητή της Β’ Λυκείου.

Η Φανή Ζάγκλη ανέφερε τα εξής:

΄΄Η πρόσκληση του υποψήφιου Δημάρχου Πύργου Αντώνη Καράμπελα “να μην συνεχίσουμε να μένουμε θεατές στην ίδια μας τη ζωή  και αδρανείς μπροστά στο μέλλον του τόπου μας και το μέλλον των παιδιών μας, αλλά να μπούμε μπροστάρηδες για την ανάπτυξη του Δήμου μας”, με καλύπτει απόλυτα ως στόχος και ως σκοπός κάνοντάς με να αισθάνομαι την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο αυτονόητη. Η επιλογή μου στο πρόσωπό του, είχε να κάνει  αφενός, με  την βαθιά γνώση και εμπειρία του στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, από την επιτυχημένη ενασχόληση και καταξίωσή του σε όλους της τους βαθμούς, από την Προεδρία  της Κοινότητας Βαρβάσαινας, του Προέδρου του αναπτυξιακού συνδέσμου, από την θέση του αντινομάρχη Ηλείας και από την θέση του αντιδημάρχου Πύργου, που αποτελούν εχέγγυο για την επιτυχία του και την αποτελεσματικότητά του και αφετέρου από την αδιαμφισβήτητη ηθική του, την ευγένεια και τον σεβασμό προς τον πολίτη  κατά την  εκτέλεση των καθηκόντων του. Έχουμε την τύχη να ζούμε σε έναν τόπο ευλογημένο, προικισμένο με φυσική ομορφιά (ατελείωτες χρυσές αμμουδιές, όμορφα δάση, έναν Αλφειό που προσφέρει πλούτο)  που παρέχει απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης. Όμως δεν αρκεί η ύπαρξη των προϋποθέσεων αυτών, αλλά απαιτείται και η ουσιαστική δράση όλων μας προκειμένου οι δυνατότητες αυτές να μετουσιωθούν σε πραγματική πρόοδο και ευημερία. Να αγωνιστούμε να ξεκινήσει  επιτέλους η Ολυμπία Οδός. Να αγωνιστούμε να ξεχορταριάσουν οι σιδηροδρομικές τροχιές. Να αγωνιστούμε το λιμάνι του Κατακόλου να γίνει η πύλη εισόδου που αξίζει στην δυτική Ελλάδα. Να αγωνιστούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας.΄΄

Μαργαρίτα Κανδύλη, Πτυχιούχος Γεωπόνος

Karampelas kanduli

Γεννήθηκε στον Πύργο. Είναι πτυχιούχος Γεωπόνος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως Γεωπόνος στην Ν.Α. Ηλείας και στον Δήμο Πύργου. Από το 2010 έχει περατώσει σειρά  από μελέτες για εγκατάσταση νέων καλλιεργειών. Είναι παντρεμένη και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Γιώργο και την Αναστασία.

Η Μαργαρίτα Κανδύλη δήλωσε τα εξής:

‘’Συμπορεύομαι με την παράταξη ‘’ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ‘’ και τον υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Καράμπελα, αναγνωρίζοντας την διάθεσή του να διεξάγει έναν αγώνα χωρίς επάρσεις για μία δημιουργική νίκη ανάλογη του ήθους του. Ξέρουμε τα προβλήματα του Δήμου μας. Στόχος της παράταξής μας είναι η επίλυσή τους, για να αποκτήσουμε σαν πολίτες του Δήμου Πύργου τον πολιτισμό της καθημερινότητας που μας αξίζει. Επιπλέον για την παράταξή μας, ο πρωτογενής τομέας θα αποτελέσει ιδιαίτερη προτεραιότητα προκειμένου να ενισχύσουμε το εισόδημα των αγροτών και των κτηνοτρόφων. Το στελεχιακό δυναμικό του συνδυασμού μας με Γεωπόνους και Κτηνιάτρους θα συμβάλλει αποφασιστικά για την προώθηση συγκεκριμένων δράσεων, όπως το δημοπρατήριο αγροτικών προϊόντων, το μόνιμο εκθετήριο τοπικών προϊόντων, το κέντρο συγκέντρωσης  ζώων, η ίδρυση αγροτικού κέντρου καινοτομίας και επιχειρηματικότητας σε συνέργεια με άλλους τοπικούς θεσμικούς φορείς. Είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε. Στις 26 Μαΐου θα κάνουμε την υπέρβαση και θα ξαναδώσουμε αξία στην φωνή μας με την ψήφο και την συμμετοχή των συμπολιτών μας΄΄.

?>

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.