21|03
2019
15:55

Λαϊκή Συσπείρωση Ζαχάρως - Φιγαλείας: Ανακοίνωσε τους πρώτους ο Χρήστος Γιαννόπουλος

Οι πρώτοι υποψήφιοι για τον Δήμο Ζαχάρως - Φιγαλείας με το ψηφοδέλτιο της Λα'ι'κής Συσπείρωσης παρουσιάστηκαν από τον Δημοτικό Σύμβουλο και εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο Γιαννόπουλο Χρήστο. Όπως ανέφερε στην εισηγητική ομιλία . "Απευθυνόμαστε με εμπιστοσύνη στη μεγάλη λα'ι'κή πλειοψηφία του δήμου στους εργαζόμενους την νεολαία που έχουν συμφέρον να ενισχύσουν αποφασιστικά το ψηφοδέλτιο της Λα'ι'κής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ.

giannopoulos

Οι υποψήφιοι μας είναι αγωνιστές του εργατικού κινήματος των βιοπαλεστών αγροτοκτηνοτρόφων, των επιστημόνων, των γυναικών της νεολαίας. Μπορούμε και κοιτάμε στα μάτια τον λαό γιατί δεν υποσχεθήκαμε ποτέ εύκολες λύσεις, δεν είπαμε ποτέ ψέματα και δεν κάνουμε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Πρωτοστατήσαμε στους αγώνες για σύγχρονα δικαιώματα, αξιοπρεπή ζωή και δουλειά.

Δεσμευόμαστε ότι τη επόμενη μέρα των εκλογών θα βρισκόμαστε και πάλι στην πρώτη γραμμή των αγώνων. Καμμία εμπιστοσύνη δεν πρέπει να υπάρχει στις δήθεν προοδευτικές ή ανεξάρτητες παρατάξεις, όλοι τους στηρίζουν και υπηρετούν με συνέπεια τους βασικούς άξονες της πολιτικής που τσακίζει τον λαό. Θα επιβαρύνουν μετά τις εκλογές και πάλι διπλά και τρίδιπλα την λα'ι'κή οικογένεια που υποχρεώνεται να πληρώνει για την υγεία, την παιδεία και τη προσχολική αγωγή, για τις αθλητικες και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Νέες αυξήσεις για το ήδη πανάκριβο πόσιμο νερό από τη ΔΕΥΑΖ και στα δυσβάσταχτα δημοτικά τέλη. Τομείς σημαντικοί για τη ζωή του λαού όπως το περιβάλλον, η διαχείρηση των απορριμάτων, το πόσιμο νερό, ο βιολογικός καθαρισμός, προοθούνται ως πεδία επιχειρηματικής κερδοφορίας που στοιχίζουν ακριβά στους δημότες. Καλούμε τους εργαζόμενους, την νεολαία, την μεγάλη λα'ι'κή πλειοψηφία να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της Λα'ι'κής Συσπείρωσης σε δήμο και περιφέρεια. Η εκλογή περισσότερων συμβούλων θα είναι στήριγμα και δύναμη για τι λαό. Μπαίνουμε μπροστά για την οργάνωση Λα'ι'κής Αντιπολίτευσης, συμπορευτείτε μαζί μας".

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Αβραμόπουλος Βαίλης Συν/χος ΟΤΕ

Αβραμοπούλου Ιωάννα Πολιτικός Μηχανικός

Αγγελόπουλος Άγγελος Αγρότης μέλος Δ.Σ.-ΟΑΣΗ

Γεωργούλιας Πέτρος Συν/χος

Γιαννόπουλος Δημοσθένης Σπουδαστής Προπονητικής

Γκότση-Γκούτη Περσεφώνη(Φώφη) Συν/χος Εκπαιδευτικός

Γρηγορόπουλος Ιωάννης Οικοδόμος Συνδικαλιστής

Δρακόπουλος Δημήτριος Συν/χος

Καλλιφείδα Φαίδρα Μαθηματικός

Καρπίτη Μαρία Εκπαιδευτικός

Κούκος Γεώργιος Μηχανολόγος-Μηχανικός

Λούτος Κωνσταντίνος Αγρότης

Λυμπεροπούλου Ελπινίκη Δημοσιογράφος

Λώλος Κωνσταντίνος Ιδιωτικός υπάλληλος

Μάντεσης Ζήσιμος(Μάκης) Συν/χος

Παπαδοπούλου Ρωξάνη Συν/χος

Παπαλεξόπουλος Ιωάννης Αγρότης

Σαλλά Ιωάννα-Ολυμπία(Όλια) Συν/χος ΟΤΕ

Τρίμης Σπύρος Συν/χος ΟΤΕ

Φωτόπουλος Παναγιώτης Αγρότης

Ψαρρού Ιωάννα Νοσηλεύτρια

Κοινότητα Αρήνης

Πρασσάς Αθανάσιος μέλος του Δ.Σ. συνταξιούχων ΙΚΑ

Για τη Λα'ι'κή Συσπείρωση Ζαχάρως - Φιγαλείας

Γιαννόπουλος Χρήστος


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών