22|03
2019
09:37

Διονύσης Αλεξόπουλος: Η γνώση και ο πολιτισμός τα «όπλα» μας!

Υποψήφιος με την παράταξη του Κωνσταντίνου Νικολούτσου «Μαζί Μπροστά» κατέρχεται ο εκπαιδευτικός Διονύσης Αλεξόπουλος.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πράσινο (Τζόγια) Ηλείας. Είναι παντρεμένος με τη δασκάλα Τσόπελα Αγλαΐα και έχουν  τρία τέκνα, 23, 20 και 18 ετών. Κατοικεί μόνιμα στον Πύργο

Κάτοχος πολλών πτυχίων (Παιδαγωγικής Ακαδημίας και Μεταπτυχιακής Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, όπως και Δημοτικής Εκπαίδευσης) Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Ειδίκευση  «Σπουδές στην Εκπαίδευση» και Πιστοποίησης στην αξιοποίηση ΤΠΕ στην Εκπαίδευση.

Από το Νοέμβριο του 1982 υπηρέτησε ως δάσκαλος σε διάφορα σχολεία της Ηλείας. (Γουμέρου,  Κρυονερίου,  Αρβανίτη,  Σαλμώνης, Ξυλοκέρας,  Βουνάργου,  Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πύργου  κ. ά.)

 Την τετραετία 2007-2011 υπηρέτησε ως Προϊστάμενος του 4ου Γραφείου Α/θμιας Εκπ/σης    Ηλείας,   με έδρα τον Πύργο.

Από το σχολικό έτος 2011-2012 και μέχρι σήμερα υπηρετεί ως Διευθυντής στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου και ήταν μέλος της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Π.Ε. Δήμου Πύργου.

Έχει εκλεγεί πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Πρασίνου, που έχει αναπτύξει σημαντική πολιτιστική δράση (εξωραϊστικές πρωτοβουλίες, χορευτικά τμήματα κ.ά.)  

Ήταν εθελοντής  στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Υπήρξε ιδρυτικό και είναι μέλος της ορχήστρας «Τα χρώματα της Ήλιδας» που έχει σημαντική  παρουσία στα μουσικά δρώμενα της πόλης μας.

Έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δασκάλων / Νηπιαγωγών Πύργου.

Από το σχολικό έτος 2011-2012 μέχρι σήμερα, μετά από αποφάσεις του Σχολικού Συμβουλίου του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου, στο οποίο υπηρετεί ως Διευθυντής, έχουν υλοποιηθεί δράσεις όπως, συγκέντρωση τροφίμων για οικογένειες που έχουν ανάγκη, συγκέντρωση ρούχων για τους πρόσφυγες, δράσεις βελτίωσης των εγκαταστάσεων του Σχολείου σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων (καθαρισμός, βάψιμο διδακτηρίου και αυλής, φυτεύσεις), λειτουργία τράπεζας αίματος κ. ά..  

Nikoloutsos Alexopoulos


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.