25|03
2019
18:10

Πάνος Θεοδωρακόπουλος: Οι κύριοι στόχοι και αρχές της παράταξης

«Έχουμε ανοιχτές τις πόρτες μας για κάθε δημότη και δημότισσα, ανεξάρτητα από το που ανήκει και τι ψήφιζε μέχρι χθες»

«Δεν μας ενδιαφέρουν τα χρώματα και τα κόμματα. Μοναδικός αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα του Δήμου μας και βασικός μας στόχος να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους δημότες»

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

«Το όραμα μας είναι να φτιάξουμε ένα δήμο με νέα υλικά νέους ανθρώπους με νέες ιδέες και παραγωγικά μυαλά. Δεν απαξιώνουμε ούτε μηδενίζουμε το έργο που έχει γίνει μέχρι σήμερα στο Δήμο Πηνειού. Πιστεύουμε όμως ακράδαντα ότι αξιοποιώντας όλες τις υγιείς δυνάμεις, τους επιστήμονες, τους ανθρώπους της εργασίας, τους αγρότες τους επαγγελματίες, και κάθε έναν που θέλει να προσφέρει στον τόπο του, μπορούμε να κάνουμε τον Δήμο Πηνειού πολύ καλύτερο».

Δεσμευόμαστε ότι: 

 • Ο Δήμος, ο εγγύτερος θεσμός στον πολίτη, υποχρεούται να μεριμνά ιδιαίτερα για τις καθημερινές ανάγκες όπως η καθαριότητα, ο φωτισμός, η οδοποιία. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι να ασχοληθούμε επίμονα με τα καθημερινά προβλήματα για να κάνουμε την περιοχή μας λειτουργική, ελκυστική, φιλική για τους δημότες και τους επισκέπτες της.
 • Θα θέσουμε επί τάπητος το μείζον θέμα της εγκληματικότητας – παραβατικότητας που απασχολεί τη Γαστούνη και ολόκληρο τον Δήμο Πηνειού. Θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες και να κάνουμε επαφές με την ηγεσία της ΕΛΑΣ σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο. Θα απαιτήσουμε να ενισχυθούν οι δομές της Αστυνομίας, με μέσα και προσωπικό, και να υπάρχει συνεχήςαστυνόμευση ώστε να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. 
 • Θα παλέψουμε για να επιλυθούν τα προβλήματα της ύδρευσης.  Να απομονωθούν τα παλαιά δίκτυα από αμίαντο και να έχουν όλες οι κοινότητες νερό. Να είμαστε έτοιμοι  για να αξιοποιήσουμε το νερό από το διυλιστήριο του φράγματος Πηνειού, το οποίο πρέπει επιτέλους να λειτουργήσει.
 • Θα διεκδικήσουμε την επανέναρξη  και  ολοκλήρωση του βιολογικού καθαρισμού Γαστούνης – Βαρθολομιού, ασκώντας πιέσεις προς την Περιφέρεια  (η οποία πρέπει να τηρήσει την προγραμματική σύμβαση που έχει  υπογράψει) και όπου αλλού χρειαστεί. Δεν θα επιτρέψουμε ούτε αυτό αλλά ούτε και κανένα άλλο έργο στον Δήμο μας να λεηλατηθεί και να απαξιωθεί.  
 • Δίνουμε βαρύτητα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας και τις αναβαθμίζουμε. Θέτουμε ως στόχο την κατασκευή κολυμβητηρίου. Φέρνουμε στο προσκήνιο τον πολιτισμό, στον οποίον δυστυχώς δεν δόθηκε μέχρι σήμερα η βαρύτητα που του αξίζει . Οι χώροι πολιτισμού ανοίγουν τις πόρτες τους στους δημότες καθημερινά με εκδηλώσεις και δωρεάν μαθήματα μουσικής, εικαστικών, υποκριτικής και χορού.
 • Θα ρίξουμε βάρος στην ανάπτυξη του τουρισμού αξιοποιώντας και αναδεικνύοντας τις παραλίες του Δήμου μας.Δρόμοι  πρόσβασης, φωτισμός, καθαριότητα, επαρκή σήμανση  αλλά και προβολή του Δήμου μας σε Ελλάδα και εξωτερικό μπορούν να καταστήσουν το τουριστικό μας προϊόν κυρίαρχο με σημαντικά οφέλη για την τοπική οικονομία. 
 • Θα δούμε ξανά από την αρχή και θα διεκδικήσουμε την  υλοποίηση του έργου  της κατασκευής του καταφυγίου τουριστικών σκαφών Γλύφας, το οποίο ξεκίνησε με βαρύγδουπες δηλώσεις και τυμπανοκρουσίες αλλά στην πορεία εγκαταλείφθηκε και ξεχάστηκε. Προετοιμάζουμε και καταθέτουμε συγκεκριμένη πρόταση προς την ΕΤΑΔ ώστε ο Δήμος να εκμεταλλευτεί το ακίνητο στις Θίνες και στο Αρκούδι. Στόχοι μας η κατασκευή δρόμου πρόσβασης προς την παραλία Βαρθολομιού, η αξιοποίηση και ανάδειξη της μαρίνας στη Μπούκα και στην παραλία Καλυβίων.

 

 • Θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο  για να σταθεί  ο Δήμος μας αρωγός στους αγρότες και στους κτηνοτρόφους. Με ειδικό τμήμα στο δήμο για τον πρωτογενή τομέα στελεχωμένο από το κατάλληλο προσωπικό. Το Ινστιτούτο Γεωργικής έρευνας του Κοροίβου να ξαναζωντανέψει και να ισχυροποιήσει το δήμο μας. Για να συνδεθεί η αγροτική παραγωγή με τον τουρισμό και για να πάρουν τα προϊόντα που παράγονται στην περιοχή μας υπεραξία μέσα από τη στοχευμένη προβολή και διαφήμιση. Η δημιουργία Δημοπρατηρίου Αγροτικών Προϊόντων στο Τραγανό δίνει τα εχέγγυα και τις σωστές βάσεις για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.
 • Θα   ασχοληθούμε, με υπομονή και επιμονή,  με τα  οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες σε ολόκληρο το Δήμο Πηνειού. Θα  αναλάβουμε πρωτοβουλίες  για να ολοκληρωθούν  οι υποδομές στα σχολικά κτίρια, να γίνουν συντηρήσεις και βελτιώσεις, και να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον όπου  μαθητές  και εκπαιδευτικοί  θα μπορούν να  παραμένουν προσηλωμένοι στην εκπαιδευτική διαδικασία. Αξιοποιούμε και δεν εκποιούμε κάθε ακίνητο του που ανήκει στο Δήμο Πηνειού.
 • Θέλουμε ένα Δήμο Πηνειού αρωγό στην παροχή υπηρεσιών υγείας στους δημότες. Η στήριξη του Κέντρου Υγείας Γαστούνης και των Περιφερειακών Ιατρείων με οχήματα και οδηγούς είναι πολιτική μας δέσμευση.
 • Ενδιαφερόμαστε για τους δημότες κάθε ηλικίας. Αναπλάσεις πάρκων δημιουργία παιδικών χαρών και χώρων κατάλληλων για την ψυχαγωγία των παιδιών. Στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας παρέχοντας υπηρεσίες προς διευκόλυνση της καθημερινότητάς τους. Η Βοήθεια στο Σπίτι μπαίνει σε κάθε σπίτι.

ΠΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 

  Υποψήφιος Δήμαρχος  Πηνειού

 Επικεφαλής του  συνδυασμού 

«Δήμος Πηνειού - Νέα Εποχή»

 

?>

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.