27|03
2019
08:20

Δύο νέες επιστήμονες στον συνδυασμό Καράμπελα

Μαρία Στούκα - Σοφού και Θεώνη - Ευγενία Κορκολή

Δύο νέες δραστήριες γυναίκες επιστήμονες, με αξιόλογη επαγγελματική δραστηριοποίηση στην πόλη του Πύργου και έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά, αποφάσισαν να συμπορευτούν ως υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Πύργος  Έργο Πολιτών» του Αντώνη Καράμπελα.

Πρόκειται για την ιατρό μικροβιολόγο Μαρία Στούκα -Σοφού και την οικονομολόγο Θεώνη – Ευγενία Κορκολή. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Αντώνης Καράμπελας υποδέχθηκε στην παράταξη τις δύο υποψήφιες, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι με τις γνώσεις και την επιστημονική τους κατάρτιση μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά την προσπάθεια για μια ριζική αναβάθμιση του Δήμου Πύργου.

Μαρία Στούκα - Σοφού, Ιατρός-Μικροβιολόγος

karampelas stouka

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 και κατοικεί στον Πύργο. Είναι Ιατρός Μικροβιολόγος και έχει μικροβιολογικό-βιοπαθολογικό εργαστήριο στον Πύργο (Χαλικιάτικα). Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Σοφό επίσης Ιατρό-Μικροβιολόγο και έχουν αποκτήσει έναν γιό, τον Ευγένιο.

Η Μαρία Στούκα-Σοφού ανέφερε τα εξής:

"Η απόφασή μου να συμπορευτώ με τον  Αντώνη Καράμπελα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην παράταξη «Πύργος – Έργο Πολιτών», αποτελεί καταστάλαγμα ώριμης και συγκροτημένης σκέψης, θεωρώντας ότι αποτελεί ένα πρόσωπο ικανό, αξιόπιστο, με υψηλό επίπεδο κοινωνικής αντίληψης αλλά και με αδιαμφισβήτητο ηθικό υπόβαθρο. Η υπόθεση συμμετοχής στα κοινά, πάντα ασκούσε κάποια ιδιαίτερη επίδραση σε μένα. Τώρα λοιπόν, μου δίνεται η ευκαιρία να εμπλακώ ενεργά στο άκρως ενδιαφέρον πεδίο της τοπικής αυτοδιοίκησης, στα δημοτικά πράγματα της πόλης μου, του Πύργου. Ως νέος άνθρωπος και επιστήμονας, θέλω και θα επιδιώξω να προσφέρω το καλύτερο που μπορώ για να πάει ο τόπος μας ένα βήμα μπροστά. Ιδιαίτερα θα σταθούμε  στα θέματα υγείας, κοινωνικής αλληλεγγύης και πρόνοιας σε άτομα  ευπαθών κοινωνικών ομάδων, και στο τέλος είμαι πεπεισμένη ότι όλοι μαζί  θα πετύχουμε".

Θεώνη – Ευγενία Κορκολή, Οικονομολόγος με μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων

karampelas korkoli

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982 και κατοικεί στον Πύργο. Είναι κόρη του Δημητρίου Κορκολή, Φαρμακοποιού και της Σταυρούλας Κουτσουνά. Έχει μια αδελφή την Ελένη, Φαρμακοποιό. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς με μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ασκεί Φιλοζωική δράση και ασχολείται ενεργά με τον χορό.

Η Θεώνη-Ευγενία Κορκολή δήλωσε:

"Συμπορεύομαι με την παράταξη ‘’ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ και τον Αντώνη Καράμπελα, γιατί πιστεύω ότι με αίσθημα ευθύνης, με όραμα , με προγραμματισμό, με πολύ όρεξη για δουλειά, με αγάπη για τον τόπο θα συμβάλλουμε όλοι μαζί για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του Δήμου μας. Τα προβλήματα της καθημερινότητας για μας είναι απόλυτη προτεραιότητα. Μεταξύ αυτών θα πρέπει αποτελεσματικά να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων. Ήρθε η ώρα να πάρουμε στα χέρια μας τις τύχες του Δήμου μας και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε".

?>

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.