28|03
2019
14:08

Ο Δημήτρης Μικέλης με τον Τάκη Αντωνακόπουλο

Ο Διευθυντής του 7ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου και πρ. Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου, Δημήτρης Μικέλης του Περικλή, θα είναι υποψήφιος με την παράταξη του Τάκη Αντωνακόπουλου "ΑΝΑΣΑ".

Ο Δημήτριος Μικέλης γεννήθηκε και κατοικεί στον Πύργο. Είναι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης – Δάσκαλος. Έχει σπουδάσει παιδαγωγικά στη Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία και στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακών τίτλων στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων και Σπουδών στην Εκπαίδευση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Έχει υπηρετήσει ως Δάσκαλος σε σχολεία του Νομού Ηλείας και από θέσεις ευθύνης ως Προϊστάμενος και Αναπληρωτής Διευθυντής Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης Νομού Ηλείας. Τα τελευταία 12 χρόνια είναι Διευθυντής του 7ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου. Έχει εκλεγεί επί σειρά ετών Αιρετό μέλος των Υπηρεσιακών Συμβουλίων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηλείας και Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου. Είναι ενεργό μέλος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Πύργου.

Είναι παντρεμένος με την οικονομολόγο  Μαργαρίτα Ζαφειροπούλου, λογίστρια των επιχειρήσεων Τερζής ΑΒΕΕ. Έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τον Περικλή 27 ετών απόφοιτο των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και την Κυριακή, μεταπτυχιακή φοιτήτρια της Φαρμακευτικής Πατρών.

Σε δηλώσεις του τόνισε ότι "... είναι εξαιρετική τιμή για μένα η πρόσκληση του Υποψήφιου Δημάρχου Πύργου, γιατρού κ. Τάκη Αντωνακόπουλου. Ο κ. Αντωνακόπουλος μου παρουσίασε ένα όραμα, ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, ένα πρόγραμμα ανασυγκρότησης του Δήμου Πύργου. Με έπεισε ότι με την τεχνογνωσία και την εμπειρία μου μπορώ να φανώ χρήσιμος στην υλοποίησή του στους τομείς της αρμοδιότητάς μου. Μαζί λοιπόν Τάκη για την Παιδεία και τον Πολιτισμό, για τον Πύργο που μας αξίζει".


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.