28|03
2019
21:15

Ο Αλέξανδρος Αντωνάτος στο πλευρό του Πάνου Θεοδωρακόπουλου

Ο δεύτερος νεότερος υποψήφιος σε αυτοδιοικητικές εκλογές σε όλη την Ελλάδα!

Ως γνωστόν ο υποψήφιος Δήμαρχος Πηνειού κ. Πάνος Θεοδωρακόπουλος και η παράταξή του «Δήμος Πηνειού – Νέα Εποχή» έχει βάλουν προσωπικό στοίχημα να φέρουν τους νέους ανθρώπους στο προσκήνιο του Δήμου Πηνειού. Ένα στοίχημα που κερδίζουν και με το παραπάνω!

Η νέα γενιά βρίσκεται ξεκάθαρα στο πλευρό του Πάνου Θεοδωρακόπουλου, με τον Αλέξανδρο Αντωνάτο από το Βαρθολομιό να είναι ένα ακόμη νέο και δυναμικό στέλεχος που προστέθηκε στην παράταξη νίκης «Δήμος Πηνειού – Νέα Εποχή. Μάλιστα, ο Αλέξανδρος που είναι 21 χρονών είναι ο δεύτερος νεότερος υποψήφιος σε αυτοδιοικητικές εκλογές σε όλη την Ελλάδα! Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Αντωνάτος γεννήθηκε στις 9 Απριλίου του 1998 στο Βαρθολομιό και είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Φοίτησε στο Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού και σήμερα ακολουθεί σπουδές Ιδιωτικής Ασφάλειας Υψηλών Προσώπων και Υποδομών.

«Αποφάσισα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της νίκης γιατί είναι ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από νέους ανθρώπους και έτσι δίνει την ευκαιρία να ακουστούν τα προβλήματα της νέας γενιάς. Αυτός ήταν ο κύριος λόγος που αποφάσισα να συμμετέχω κι εγώ σαν υποψήφιος με τον Πάνο Θεοδωρακόπουλο και το συνδυασμό «Δήμος Πηνειού – Νέα Εποχή». Το πρόγραμμα και οι υλοποιήσιμες προτάσεις της παράταξης είναι ικανά να δώσουν έναυσμα στον κόσμο του δήμου μας και κυρίως στην νεολαία να ακολουθήσει την μέχρι τώρα λαμπρή πορεία του συνδυασμού», τονίζει ο Αλέξανδρος Αντωνάτος.


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.