27|03
2019
19:00

Θεοδωρακόπουλος για «Ηρακλή»: «Να μην τιναχτεί το έργο στο αέρα!»

Θα ήθελα να ευχηθώ στο νέο Πρόεδρο του Διαδημοτικού Συνδέσμου Αποχέτευσης «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» κ. Αντώνη Αποστολόπουλο καλή θητεία στο δύσκολο έργο του, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η θητεία του δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο…

Τα γραφεία του Συνδέσμου παραμένουν κλειστά από την Τρίτη με αποτέλεσμα να μη μπορούν να εξυπηρετηθούν οι πολίτες. Θα πρέπει άμεσα ο νέος Πρόεδρος να μεριμνήσει για στελέχωση του γραφείου με τα απαραίτητο προσωπικό. Είναι απαράδεκτη η εικόνα το θυροκολλημένο τηλέφωνο!

Το κυριότερο όμως είναι ο κίνδυνος να χαθεί η χρηματοδότηση ύψους 1.692.455,41 ευρώ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι» του ΥΠΕΣ που αντιστοιχεί στους οικισμούς Μαρκόπουλου και Αγίας Μαύρας του Δήμου Πηνειού και αφορά τα δίκτυα αποχέτευσης!

Κύριε Αποστολόπουλε κανείς δε μπορεί να «παίζει» με τα σημαντικά έργα που αφορούν την υγεία των δημοτών για να ικανοποιήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες! Τα αξιώματα έχουν και ευθύνες και θα είστε προσωπικά υπεύθυνος για ότι και αν συμβεί.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Πηνειού οφείλει να πάρει θέση και να συμβάλει στην ομαλοποίηση της κατάστασης. Να μην τιναχτεί το έργο στο αέρα!

Πάνος Θεοδωρακόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Πηνειού

Επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή»


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.