04|04
2019
09:50

Πάνος Θεοδωρακόπουλος για Κουνουπέλι: «Συνειδητή μας υποχρέωση»

Οι δραματικές ώρες που περνά ο όμορος Δήμος μας, λόγω της οικολογικής καταστροφής που συντελέστηκε στο δάσος του Κουνουπελίου μας γεμίζουν θλίψη, αλλά και υποχρέωση για ανάληψη ευθυνών.

Η πυροπροστασία σε όλο το παραλιακό μέτωπο της Βόρειας Ηλείας δε μπορεί να αφήνεται στην τύχη της. Με δεδομένη την δέσμευση της παράταξής μας για βάρος στην ανάπτυξη του τουρισμού αξιοποιώντας και αναδεικνύοντας τις παραλίες του Δήμου Πηνειού, η πυροπροστασία όλες τις ημέρες του χρόνου, με τις κατάλληλα στελεχωμένες υπηρεσίες, είναι απαραίτητη.

Επίσης, τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης στην Βόρεια Ηλεία, με δύο αεροδρόμια δίπλα μας δε μπορεί να είναι ζητούμενο. Είναι δικαίωμα των πολιτών και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να καταστεί δυνατό.

Τέλος, θέτουμε την παράταξή μας αρωγό σε ότι χρειαστεί για την αναγέννηση του φυσικού πλούτου που χάθηκε. Είναι συνειδητή μας υποχρέωση.


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.