08|04
2019
13:36

Η Δήμητρα Μαγκαφά στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Κράλλη

Η πρόταση του οραματιστή δημάρχου, Δημήτρη Κράλλη, να συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «ΗΛΙΔΑ-ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΙΔΕΩΝ» είναι ιδιαίτερα τιμητική για μένα και με γεμίζει χαρά, γιατί μου δίνεται η δυνατότητα να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για την ανάπτυξη του τόπου μου.

Είναι γεγονός, ότι οι προηγούμενες δημοτικές θητείες δεν κατόρθωσαν να βάλλουν τον Δήμο Ήλιδας σε τροχιά ουσιαστικής ανάπτυξης προς όφελος των πολιτών, γιατί δεν υπήρχε συγκροτημένο στρατηγικό σχέδιο για τον δήμο. Οι απορροφήσεις κονδυλίων για πολυδάπανα έργα δεν έχουν κανένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία, όταν τα έργα αυτά δεν λειτουργούν, εγκαταλείπονται  ή παρουσιάζουν σοβαρές αστοχίες που τα καθιστούν προβληματικά ή επικίνδυνα στη χρήση τους. Παράλληλα, δεν υπήρξε ουσιαστική μέριμνα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και της καθημερινότητάς τους στις συνοικίες της πόλης και στις τοπικές κοινότητες.

Krallis Magafa

Η δική μας παράταξη, με ένα σαφές και υλοποιήσιμο αναπτυξιακό σχέδιο που αφορά όλο το δήμο, επιχειρεί να θέσει τις βάσεις για την Ήλιδα του μέλλοντος. Επιχειρεί κυρίως την ανάπτυξη όλου του δήμου με ουσιαστικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση της παραγωγής, της τουριστικής ανάπτυξης, του πολιτισμού, του αθλητισμού και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Η δική μας παράταξη με τις υγιείς κοινωνικές δυνάμεις που τη συγκροτούν και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας, επιχειρεί να αλλάξει  τον κοινωνικό-πολιτιστικό-οικονομικό χάρτη του Δήμου Ήλιδας προς όφελος των δημοτών του.

Βιογραφικό

Η Δήμητρα Μαγκαφά γεννήθηκε το 1984 και μεγάλωσε στον Αμπελόκαμπο. Είναι παντρεμένη, έχει δύο παιδιά και εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας, κομμώτρια.

«ΗΛΙΔΑ-ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΙΔΕΩΝ»

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνο:6974932518

Email : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook page: Δημήτρης Κράλλης

Site: dimitriskrallis.gr

Εκλογικό κέντρο: Ερμού 6 Αμαλιάδα

Σχετικά Άρθρα


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη