09|04
2019
07:18

Εκδήλωση - Παρουσίαση ψηφοδελτίου του Αντ. Καράμπελα στις 19 Απριλίου

Την πρώτη μεγάλη προεκλογική εκδήλωση θα πραγματοποιήσει η παράταξη «ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ» και ο υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Καράμπελας, την Παρασκευή 19 Απριλίου και ώρα 8:30μμ στο συνεδριακό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας(πρώην Νομαρχίας).

Στην εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση των υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης, ενώ ο κ. Καράμπελας θα παρουσιάσει σε ομιλία του τους κεντρικούς άξονες του προγράμματός του και το όραμά του για τον μεγάλο Δήμο Πύργου.

Δύο ακόμη υποψηφίους ανακοίνωσε η παράταξη «ΠΥΡΓΟΣ – ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Στο μεταξύ, δύο ακόμη υποψήφιοι εντάσσονται στον συνδυασμό «ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ». Πρόκειται για τον Δημήτρη Κορίζη, υπάλληλο Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και τον Κώστα Βλασσόπουλο , πτυχιούχο του Τμήματος Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Πάτρας. Ο κ. Καράμπελας, υποδεχόμενος τους δύο υποψήφιους, τόνισε ότι συγκεντρώνουν όλα τα χαρακτηριστικά των ενεργών πολιτών με γνώση και διάθεση προσφοράς, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα δώσουν περισσότερη δυναμική στην παράταξη «ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Δημήτρης Κορίζης- Υπάλληλος της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος

karampelas korizis

Ο Δημήτρης Κορίζης γεννήθηκε το 1972 και κατοικεί στον Πύργο Από το 2003 έως και το 2017 εργάστηκε στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και από τον Σεπτέμβριο του 2017 εργάζεται στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Το 2010 διατέλεσε εκλεγμένο μέλος στη Δημοτική Κοινότητα Πύργου.

Είναι Εκπρόσωπος γονέων στο 8ο Νηπιαγωγείο Πύργου.Είναι μέλος της Εθελοντικής Δράσης Πύργου και της Περιβαλλοντικής Δράσης Ηλείας. Δραστηριοποιείται σε θέματα εθελοντισμού.

Είναι παντρεμένος με την Μαρία Μάγκρα Καθηγήτρια Γερμανικής Γλώσσας και πατέρας δυο παιδιών.

Ο Δημήτρης Κορίζης ανέφερε:

Σε αυτές τι εκλογές συμπορεύομαι με την παράταξη ‘’ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ και τον υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Καράμπελα γιατί πιστεύω ότι με την με την εμπειρία του, την γνώση του και το ήθος του θα προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Με όραμα, υπευθυνότητα, και προσήλωση στις αρχές της χρηστής διοίκησης, θα προσπαθήσουμε κάθε ημέρα να γινόμαστε καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι, δικαιώνοντας την εμπιστοσύνη των πολιτών.                                                                                  

Θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην οικοδόμηση ενός Δήμου με έντονο Κοινωνικό Πρόσωπο. Επιθυμώ μια πόλη που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τα θέλω των κατοίκων, έναν Δήμο συμμετοχικό με ενεργούς πολίτες και όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό του Δήμου μας.’’

Κώστας Βλασσόπουλος του Νικολάου- Πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Πατρών

karampelas vlassopoulos

Γεννήθηκε το 1992 και κατοικεί στο Πράσινο. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Πατρών. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και παράλληλα ασχολείται με τον αθλητισμό.

Ο Κώστας Βλασσόπουλος δήλωσε:

‘’ Ως νέος και ζώντας τις αγωνίες και τις ανησυχίες της νέας γενιάς αποφάσισα να συμμετέχω, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Ιάρδανου, στην παράταξη ‘’ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αντώνη Καράμπελα.

Πιστεύω ακράδαντα ότι με τη συμμετοχή όλων, με τον πολίτη στην πρώτη γραμμή, θα τα καταφέρουμε και θα επιτύχουμε ώστε ο Δήμος Πύργου να βρει τον βηματισμό του και να γίνει ένας μεγάλος Δήμος όπως τον θέλουμε και τον ονειρευόμαστε.’’

?>

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.