09|04
2019
18:58

Και ο Νικόλαος Χρέππας στο πλευρό του Πάνου Θεοδωρακόπουλου!

Για έναν Δήμο Πηνειού πρωταγωνιστή και αρωγό στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας

Το όραμα του υποψήφιου Δημάρχου Πηνειού Πάνου Θεοδωρακόπουλου για έναν Δήμο Πηνειού πρωταγωνιστή και αρωγό στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας βρίσκει συνεχώς συμπαραστάτες που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και την ίδια διάθεση για προσφορά.

Στην παράταξη νίκης του Πάνου Θεοδωρακόπουλου ήρθε να προστεθεί μία ακόμα δυναμική υποψηφιότητα, ενός παραγωγικού ανθρώπου, καθώς ο επιχειρηματίας Νικόλαος Χρέππας από τη Γαστούνη θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δήμος Πηνειού – Νέα Εποχή» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο Νικόλαος Χρέππας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γαστούνη. Είναι ηλεκτρονικός μηχανολόγος και ασχολείται με το χονδρικό εμπορίου και τις εξαγωγές αγροτικών προϊόντων. Κατέρχεται για πρώτη φορά υποψήφιος αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο του Πάνου Θεοδωρακόπουλο τον άνθρωπο που έχει ανάγκη ο Δήμος Πηνειού για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της νέας εποχής.

«Συμπαρατάσσομαι στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Πηνειού Πάνου Θεοδωρακόπουλου και ενώνω τις δυνάμεις μου στον αγώνα της παράταξης «Δήμος Πηνειού – Νέα Εποχή» για έναν καλύτερο Δήμο Πηνειού, σύγχρονο, δημοκρατικό, ανοιχτό στους πολίτες. Πιστεύω ακράδαντα στην αποφασιστικότητα, την θέληση και την εργατικότητα του Πάνου Θεοδωρακόπουλου και μοιράζομε μαζί του το όραμα για έναν Δήμο πρωτοπόρο και αρωγό στην τοπική οικονομία», τονίζει ο κ. Χρέππας.


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.