12|04
2019
20:21

Π. Θεοδωρακόπουλος: Τι Δήμο θέλουμε;

Καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία των δημοτικών εκλογών, θεωρώ  πως σαν κοινωνία πρέπει να αποφασίσουμε: χρειάζεται αλλαγή στον Δήμο Πηνειού; Αν ναι, με τι θα αντικατασταθεί η Δημοτική Αρχή, ποια πολιτική χρειάζεται; Ποιοί και πως θα την υλοποιήσουν;

Αυτά είναι ορισμένα καίρια ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν από τους πολίτες, αλλά και από εμάς τους υποψηφίους. Ήρθε η ώρα η κοινωνία να βγει μπροστά και να περάσει ο Δήμος στους Δημότες. Οι καιροί απαιτούν δημοτικές αρχές που να υπηρετούν και όχι να επικρατούν.

Στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου ξεκινήσαμε τον αγώνα μας με μοναδικό μας σκοπό να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους δημότες του Δήμου Πηνειού. Με τις πόρτες μας  ανοιχτές για πολίτη, ανεξάρτητα από το που ανήκει και τι ψήφιζε μέχρι χθες. Χωρίς να μας ενδιαφέρουν τα χρώματα και τα κόμματα. Ξεκινήσαμε τον αγώνα μας για την επανάσταση του αυτονόητου!

Και η αλήθεια είναι ότι το κάλεσμά μας είχε μεγάλη απήχηση. Δημιουργήσαμε τη μεγάλη ανεξάρτητη παράταξη των νέων ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους. Βάλαμε στοίχημα με τους εαυτούς μας να φέρουμε τους νέους ανθρώπους στο προσκήνιο και το κερδίσαμε! Σήμερα, είμαστε η παράταξη που έπεισε τη νέα γενιά να ασχοληθεί για πρώτη φορά με τα κοινά και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό. Και συνεχίζουμε να πορευόμαστε με το ήθος και τις αρχές μας, που είναι αδιαπραγμάτευτα. Όραμά μας είναι να φτιάξουμε έναν Δήμο με νέα υλικά, νέους ανθρώπους, με φρέσκιες ιδέες και παραγωγικά μυαλά. Έναν Δήμο που κάθε του απόφαση στηρίζεται στη διαφάνεια και τη δημόσια λογοδοσία.

Πλέον, έχει έρθει η ώρα οι πολίτες να πάρουν τις αποφάσεις τους. Και να απαντήσουν στα καίρια ερωτήματα. Στη Νέα Εποχή πιστεύουμε ακράδαντα ότι  αξιοποιώντας όλες τις υγιείς δυνάμεις, τους επιστήμονες, τους ανθρώπους της εργασίας, τους αγρότες τους επαγγελματίες, και κάθε έναν που θέλει να προσφέρει στον τόπο του, μπορούμε να κάνουμε τον Δήμο Πηνειού έναν Δήμο πρότυπο σε όλη την Ηλεία. Ένα Δήμο στην υπηρεσία των Δημοτών!

Πάνος Θεοδωρακόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Πηνειού

Επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή – Δήμος Πηνειού»


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.