14|04
2019
16:28

Με τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο ο πρώην σντιδήμαρχος Πηνείας Κώστας Αναγνωστόπουλος

Την υποψηφιότητα του πρώην αντιδημάρχου Πηνείας κ. Κώστα Αναγνωστόπουλου με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ - ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί του, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Ο κύριος Αναγνωστόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Αποφάσισα να κατέλθω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον Δήμαρχο Ήλιδας και εκ νέου υποψήφιο κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και να διεκδικήσω για ακόμα μία φορά μαζί του την ψήφο σας στην Δημοτική Ενότητα Πηνείας και όλον τον υπόλοιπο Δήμο Ήλιδας.

Είμαι, όπως όλοι γνωρίζετε, ιδιαίτερα υπερήφανος για την περιοχή της Πηνείας. Την περιοχή που γεννήθηκα, μεγάλωσα, συνεχίζω να ζω και να εργάζομαι σαν επιχειρηματίας αγρότης.

Είμαι εξίσου υπερήφανος, όμως, και για την περιοχή της Αμαλιάδας, με την οποία η ιστορική μας σχέση είναι αλληλένδετη.

Με τιμή αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Ήλιδας να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό του ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Πηνείας.

Πρόκειται για έναν Δήμαρχο που αποδείχθηκε άξιος, έντιμος, μα παν’ απ’ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Στην θητεία του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου η διαχείριση έγινε με σύνεση και διαφάνεια κι έτσι ο Δήμος παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει συνολικά η χώρα, στάθηκε όρθιος και μπόρεσε να θέσει το δικό του αναπτυξιακό πλάνο.

Όλα αυτά μας δίνουν τη σιγουριά για ένα καλύτερο αύριο!»  

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΩΣΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε στην Εφύρα του πρώην Δήμου Πηνείας και ολοκλήρωσε το Γυμνάσιο και το Λύκειο Σιμόπουλου. Έδωσε εξετάσεις στην ΑΣΟΕ και πέρασα στο Τμήμα Στελεχών Επιχειρήσεων Λάρισας.

Το 1979 μετέβη στη Σουηδία για να συνεχίσει τις σπουδές του στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Ουψάλα.

Υπηρέτησε στο Ναυτικό ως κελευστής τηλεγραφημάτων στη Διοίκηση αντιτορπιλικών. Το Αρχηγείο Ναυτικού τον έστειλε σε υπηρεσίες – μονάδες του ΝΑΤΟ όπως στη Γένοβα της Ιταλίας, στη Γαλλία και στην Ολλανδία, όπου συμμετείχε και στην μεταφορά την Α΄ φρεγάτας «ΕΛΛΗ».

Ήταν επί σειρά ετών ελαιοτριβέας, ενώ είναι ιδρυτής πολλών συλλόγων, εκπολιτιστικών και αγροτικών, όπου διετέλεσε και πρόεδρός τους.

Από το 1984 εκλέγεται ανελλιπώς στην ΝΟΔΕ Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας και σήμερα είναι εκλεγμένος αντιπρόεδρός της, όπως –επίσης – και Τομεάρχης Παραγωγικών Τάξεων και Επιστημονικών Φορέων και Τομεάρχης Αγροτικού Τομέα για την Ηλεία.

Έχει εκλεγεί στην Αυτοδιοίκηση ως αρχηγός ψηφοδελτίου στην Εφύρα για 8 χρόνια, ενώ συμμετείχε κι ως υποψήφιος στις Νομαρχιακές εκλογές Ηλείας.

Το 2006 εξελέγη μέσα στους πρώτους Δημοτικούς Συμβούλους στον –τότε– Δήμο Πηνείας, όπου διατέλεσε αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Διοικητικών Υπηρεσιών και Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας.

Διαχειρίστηκε τις μεγάλες καταστροφές στον Δήμο Πηνείας από τις φωτιές του 2007 και τον σεισμό του Ιουνίου του 2008,

Είναι παντρεμένος και έχει τρεις, κόρες. Οι δύο απόφοιτες Πανεπιστημιακών Στρατιωτικών Σχολών και η τρίτη φοιτήτρια Πανεπιστημίου.

Περισσότερα από την κατηγορία


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Coffee Berry