16|04
2019
07:17

Δύο νέες υποψηφιότητες με τον Αντώνη Καράμπελα

Δύο ακόμη υποψηφιότητες με τον Αντώνη Καράμπελα. Πρόκειται για τον ελεύθερο επαγγελματία Αλέξη Μυλωνόπουλο που θα είναι υποψήφιος στην Δ.Ε. Πύργου και την Μαρία Πρίνου από το Επιτάλιο που θα είναι υποψήφια στην Δ.Ε. Βώλακος.

Ο Αντώνης Καράμπελας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο τονίζοντας ότι η γνώση τους για τα ζητήματα που αφορούν την Αυτοδιοίκηση θα συμβάλλει ώστε να υπάρξουν οι λύσεις που απαιτούνται.

Αλέξης Μυλωνόπουλος - Ελεύθερος Επαγγελματίας

Karampelas Mulonopoulos

Γεννήθηκε και κατοικεί στον Πύργο. Είναι παντρεμένος και έχει δύο αγόρια, τον Γιάννη και τον Στυλιανό. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Κοινότητας Βροχίτσας. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου και αντιπρόσωπος στην ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας).

Ο Αλέξης Μυλωνόπουλος ανέφερε:

«Ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα η πρόσκληση να είμαι υποψήφιος στην παράταξη ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αντώνη Καράμπελα. Έναν άνθρωπο με γνώση, εμπειρία, ανιδιοτέλεια και κυρίως αποτελεσματικότητα. Μαζί του και μαζί με τους εξαίρετους συνυποψηφίους θα παλέψουμε και θα καταφέρουμε να ενισχύσουμε την επιχειρηματικότητα της οικονομίας του Δήμου. Θα αξιοποιήσουμε όλα τα χρηματοδοτικά προγράμματα προς όφελός των επιχειρήσεων.

Παράλληλα θα δώσουμε ιδιαίτερη προτεραιότητα στα προβλήματα των Κοινοτήτων (αγροτική οδοποιία, φωτισμός, ύδρευση κλπ) και αυτό εκπορεύεται από την θητεία μου ως Προέδρου της Κοινότητας Βροχίτσας. Η ανεξάρτητη κίνησή μας θα πετύχει και μαζί με τους πολίτες θα θέσουμε την βάση για έναν Δήμο όπως του αξίζει».

Μαρία Πρίνου - Οικιακά και αγροκτηνοτρόφος

Karampelas Prinou

Γεννήθηκε και κατοικεί στο Επιτάλιο. Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Κόττα και έχει τρία παιδιά. Είναι εκλεγμένη τοπικός Σύμβουλος της Κοινότητας Επιταλίου και εκπρόσωπος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Επιταλίου. Δραστηριοποιείται πέραν των οικιακών με την αγροκτηνοτροφία.

Η Μαρία Πρίνου δήλωσε :

«Συμπορεύομαι ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη «ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ και τον υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Καράμπελα γιατί γνωρίζω καλά το ήθος του, την εντιμότητά του. Γνωρίζω τα προβλήματα των κτηνοτρόφων και ειδικότερα του Επιταλίου όπου ζω και τα οποία μεγιστοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα και δεν έτυχαν της ανάλογης προσοχής. Η παράταξή μας, με τα ικανά στελέχη που διαθέτει, θα αγωνιστεί να επιλύσει τα προβλήματα της καθημερινότητας, του πρωτογενούς τομέα και της ποιότητας ζωής  που τόσο πολύ ταλανίζουν τους πολίτες του Δήμου μας. Είμαι σίγουρη ότι θα πετύχουμε και θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες μας ότι θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου για την επίτευξη των στόχων μας».

 

?>

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.