26|04
2019
16:29

Ψηφοδέλτιο παράστασης νίκης «Νέα Δύναμη Προοπτικής» της Δημοτικής Ενότητας Βαρθολομιού του Δήμου Πηνειού

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Βαρθολομιού οι όποιοι αποφάσισαν να συστρατευτουν μαζί μου σε αυτό τον όμορφο αγώνα, αυτόν της διεκδίκησης του Δήμου Πηνειού.

Θα ήθελα να τονίσω ότι δεν είναι απλώς υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά συνεργάτες. Είναι άνθρωποι οι οποίοι διακρίθηκαν και διακρίνονται εκπροσωπώντας τους χώρους κάθε δραστηριότητας, κάθε ηλικίας και των δύο φύλων.

Η συμμέτοχη των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέα Δύναμη Προοπτικής» στην οποία έχω εγώ τη τιμή να ηγούμαι, βάζει στην πρώτη γραμμή ανθρώπους με όραμα, μεθοδικότητα και θέληση να εκφράσουν τις σύγχρονες απαιτήσεις στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μαζί με τους συνεργάτες μου, της Δημοτικής Ενότητας Βαρθολομιού ξεκινάμε μια πορεία με μοναδικό προσανατολισμό και στόχο την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων του τόπου μας και την προάσπιση των κοινών συμφερόντων μας. Όπλα μας θα είναι η σοβαρότητα, η εντιμότητα, η αγάπη για τον τόπο μας, η γνώση των προβλημάτων που μας απασχολούν, η σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας με τους συνδημότες μας, η διαφάνεια, η αποτελεσματικότητα. Θα κάνουμε όλα όσα πρέπει να γίνουν, για να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.

Οφείλω, λοιπόν, ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους και τους διαβεβαιώνω ότι θα δώσουμε έναν τίμιο αξιοπρεπή αγώνα, με σεβασμό προς όλους τους συνδημότες μας, και είμαστε σίγουροι ότι η ετυμηγορία των συνδημοτών μας τον Μάη θα μας δικαιώσει απόλυτα.

Διονύσιος Γεωργόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Πηνειού

varth georgop2

Περισσότερα από την κατηγορία


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.