06|05
2019
18:19

Η Γαστούνη μίλησε, ο Δήμος Πηνειού μίλησε! - Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος!

Μεγαλειώδης συγκέντρωση νίκης στο Κουρβισάνειο - Χίλιοι και πλέον δημότες έδειξαν τη νέα δημοτική αρχή, που φέρνει τη Νέα Εποχή στο Δήμο Πηνειού

Στις 26 Μαΐου ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος θα είναι ο νέος Δήμαρχος Πηνειού. Από την 1η Σεπτεμβρίου ο Δήμος Πηνειού περνά στους Δημότες! Αυτό αποτύπωσε η μεγαλειώδης συγκέντρωση νίκης στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης το βράδυ της Κυριακής. Μια συγκέντρωση γεμάτη παλμό, διαρκές χειροκρότημα και συνθήματα. Μία συγκέντρωση με τον Πάνο Θεοδωρακόπουλο σίγουρο και αποφασισμένο για τον επερχόμενο θρίαμβο.

Η συγκλονιστική συγκέντρωση της Κυριακής έδωσε το μήνυμα της νίκης, το μήνυμα της ελπίδας! Τη σιγουριά και την ευχή για τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν! Για το καλύτερο μέλλον που θέλουμε και το δικαιούμαστε, για μας και για τις γενιές που θα ακολουθήσουν!

«Βλέπω στα μάτια σας την αγωνία αλλά και τη θέληση. Την προσδοκία, αλλά και τη σιγουριά. Παίρνω δύναμη από τη δύναμή σας! Γιατί όλοι μαζί γινόμαστε δυνατοί!», τόνισε ο επικεφαλής της Νέας Εποχής καταχειροκροτούμενος!

Ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος ανέπτυξε τις βασικές αρχές του προγράμματός του για την ασφάλεια των δημοτών, όπου δεσμεύτηκε για ίδρυση Δημοτικής Αστυνομίας, για τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό, για την ύδρευση και την αποχέτευση, για τις υπηρεσίες υγείας, για τις σχολικές μονάδες, για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Έδωσε βάρος στα απλά καθημερινά πράγματα που ζητά ο πολίτης από μία δημοτική αρχή και τόνισε πως όλα αυτά υλοποιούνται με διαφάνεια και δημόσια λογοδοσία για να γίνει πράξη το βασικό σύνθημα της παράταξης: Ο Δήμος στους Δημότες!

«Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε τον Δήμο! Όχι για να τον κατακτήσουμε!

Ο Δήμος στην υπηρεσία των Δημοτών!

Ερχόμαστε από το μέλλον!

Οδηγούμε τον Δήμο Πηνειού στη Νέα Εποχή!», ανέφερε ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος και έδωσε το σάλπισμα της νίκης!

Παράλληλα διαχώρισε τη θέση του από τους αντιπάλους του, τονίζοντας:

«Μας κατηγορούν οι επαγγελματίες της πολιτικής ότι δεν είμαστε επαγγελματίες της πολιτικής! Δηλαδή, μας λένε ότι δεν είμαστε σαν αυτούς! Φυσικά και δεν είμαστε σαν αυτούς! Είμαστε οι άνθρωποι της παραγωγής! Οι άνθρωποι που ξέρουμε πως βγαίνει το μεροκάματο!  Είμαστε η παράταξη που έχει την τιμή να έχει στις τάξεις της τόσους νέους επιστήμονες! Είμαστε η παράταξη που με τη δική σας στήριξη θα φέρει το καινούργιο! Επειδή είμαστε το καινούργιο!».

Καταχειροκροτούμενος και εμφανώς συγκινημένος ο αυριανός Δήμαρχος Πηνειού παρουσίασε στη συνέχεια τους υποψήφιους της Νέας Εποχής. Τους συνεργάτες του με τους  οποίους, ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος, είναι αποφασισμένος να χτίσει έναν νέο Δήμο Πηνειού με φρέσκιες ιδέες και νέα υλικά.

Μετά το πέρας της συγκέντρωσης, ακολούθησε πορεία νίκης στη Γαστούνη, από το Κουρβισάνειο μέχρι το εκλογικό Κέντρο του συνδυασμού, όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια.

theodorakopoulos 1

theodorakopoulos 2

theodorakopoulos 5

theodorakopoulos 7

theodorakopoulos 8

theodorakopoulos 11

theodorakopoulos 19

theodorakopoulos 21

theodorakopoulos 24

theodorakopoulos 27

theodorakopoulos 30


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.