08|05
2019
20:17

Κώστας Νικολούτσος: Α Μ Ε Σ Ε Σ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ - Για τις επείγουσες ανάγκες των δημοτών

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ….ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ !!

Oι ανάγκες των δημοτών απαιτούν γρήγορες και αποτελεσματικές ενέργειες. Σε αυτή την κατεύθυνση…

Δεσμευόμαστε για ένα πρόγραμμα πρώτων, άμεσων ενεργειών, που θα καλύψει τις επείγουσες ανάγκες στην καθαριότητα, την αγροτική οδοποιία και τον ηλεκτροφωτισμό και θα κάνει την διαφορά!

Ένας αποτελεσματικός δήμος καθορίζεται από μια επιτυχή ιεράρχηση των προτεραιοτήτων, τη συνεχή παρακολούθηση της πορείας επίλυσης των προβλημάτων, αλλά και την αποσαφήνιση των αρμοδιοτήτων.

Ξεκάθαροι ρόλοι ενισχύουν τις εύφορες συνεργασίες μεταξύ δήμου, περιφέρειας και κεντρικής διοίκησης και αποτελούν τη βάση μιας προσπάθειας για δυναμικά αποτελέσματα.

Η απόφασή μας να ιδρύσουμε την παράταξη ‘’ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ’’ θέτοντας υποψηφιότητα για το Δήμο Πύργου, πηγάζει από

ειλικρινή αγάπη, ασίγαστο ενδιαφέρον και ισχυρό κίνητρο

για τη σύνθεση ενός Δήμου αντάξιου των προοπτικών που του αξίζουν.

Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις πολλές και σημαντικές ευθύνες που αναλογούν στο Δήμο μας και να εργαστούμε με όρεξη για τον τόπο μας!

Σχετικά Άρθρα


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.