11|06
2019
19:30

Μιχάλης Κατρίνης: Κομματικά και εργολαβικά παιχνίδια της κυβέρνησης με το δρόμο Πάτρας-Πύργου

Χθες στις 10 Ιουνίου θα έπρεπε να είχαν υπογραφεί οι συμβάσεις για την κατασκευή δύο τμημάτων του οδικού άξονα Πάτρας-Πύργου και συγκεκριμένα στα τμήματα Δουναίικα – Πύργος και Βάρδα-Κυλλήνη.

Ο διαγωνισμός είχε ολοκληρωθεί από τα τέλη του 2018 με μειοδότη την εταιρεία του κ.Καλογρίτσα.

Το έργο θα έπρεπε να είχε συμβασιοποιηθεί μέχρι χθες αλλά αυτό δεν έγινε, κάτι που σημαίνει ότι:

α) Θα υπάρξει καθυστέρηση στην εκτέλεση του έργου.

β) Το Υπουργείο Υποδομών και προσωπικά ο κ.Σπίρτζης οφείλουν εξηγήσεις.

Πρέπει σήμερα να βγουν και να πουν για ποιο λόγο δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση αφού χθες ήταν η τελευταία προθεσμία; Ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εταιρεία του κ.Καλογρίτσα;

Ανάλογη καθυστέρηση υπάρχει και για την κατασκευή του τμήματος του νέου δρόμου από την Αμαλιάδα έως την Κυλλήνη.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες.

Έχει αφήσει στα λόγια την κατασκευή του μεγάλου αυτού έργου, που αποτελεί προϋπόθεση για την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Ηλείας.

Από την πρώτη στιγμή, επιχείρησε να παίξει μικροκομματικά και εργολαβικά παιχνίδια, 4,5 χρόνια η πρόοδος του έργου είναι σχεδόν μηδενική.

Στόχος μου είναι να αναδεικνύω διαρκώς αυτό το ζήτημα, να διεκδικώ λύση στη βάση της νομιμότητας, της διαφάνειας αλλά και της επιτάχυνσης των διαδικασιών για την υλοποίηση του έργου.

Με δυνατή και καθαρή φωνή.

Σχετικά Άρθρα


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.