12|06
2019
09:52

Αυγερινοπούλου: Να καλυφθούν οι ελλείψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα Ηλείας και να στηριχτούν οι εθελοντές

Να καλυφθούν οι ελλείψεις στο πυροσβεστικό σώμα της Ηλείας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε εξοπλισμό και υποδομές, ζήτησε με επιστολή της προς το γενικό γραμματέα πολιτικής προστασίας η τ. βουλευτής Ηλείας Ν.Δ. και Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου

Η κ. Αυγερινοπούλου μετέφερε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και τα Κλιμάκια του Νομού τα οποία αφορούν στον πεπαλαιωμένο στόλο   των οχημάτων πυρόσβεσης ,τον εξοπλισμό των πυροσβεστών και την έλευση των εναέριων μέσων και ζήτησε να μεριμνήσει για την έγκαιρη αντιπυρική θωράκιση του Νομού μας.

Όπως αναφέρει στην επιστολή της η τ. Βουλευτής «ο Ν. Ηλείας, είναι μια περιοχή που δοκιμάστηκε όσο λίγες στην Ελλάδα λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που συνέβησαν το καλοκαίρι του 2007 και παρουσιάζει επίσης ιδιαίτερη ευαλωτότητα, λόγω κλιματικής αλλαγής.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αύξηση των φυσικών καταστροφών στην περιοχή που κυρίως οφείλεται στην κλιματική αλλαγή αλλά και στις ανθρωπογενείς παρεμβάσεις που είναι παράγοντες επίτασης των δασικών πυρκαγιών κι γι’ αυτό σας παρακαλώ να ανταποκριθείτε κατά προτεραιότητα στο αίτημα της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηλείας. Εξίσου σημαντικός είναι και ο ρόλος των εθελοντών στη δασοπυρόσβεση για τους οποίους θα πρέπει να ληφθεί ειδική μέριμνα».


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη