12|06
2019
19:01

Κατρίνης: Μητσοτάκης και Τσίπρας είναι ίδιοι και πανομοιότυποι. Δεν έχουν κανένα σχέδιο για την Ηλεία. Μας αξίζει κάτι καλύτερο

Η επίσκεψη του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ηλεία επιβεβαίωσε δύο πράγματα:

1ον) Ότι ο κ.Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία δεν έχουν κανένα αναπτυξιακό σχέδιο για την Ηλεία.

2ον) Ότι ο κ.Μητσοτάκης μαζί με τον κ.Τσίπρα είναι ίδιοι και πανομοιότυποι. Και η Ελλάδα και η Ηλεία αξίζουν κάτι καλύτερο.

Η αξιοποίηση της Ολυμπιακής Ιδέας και Κληρονομιάς , η ένταξη της Ηλείας στο χάρτη των τουριστικών προορισμών και η αναγέννηση του πρωτογενούς τομέα, απαιτούν σχέδιο που δεν έχουν ούτε η Νέα Δημοκρατία ούτε ο Σύριζα. Η οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Ηλείας περνά μέσα από την ολοκλήρωση του νέου οδικού άξονα Πατρών-Πύργου , για την καθυστέρηση του οποίου έχουν και οι δύο ευθύνες.

O κ.Μητσοτάκης εξήγγειλε ξανά το έργο του δρόμου, χωρίς βεβαίως να πει πως θα ξεπεράσει τη δεδομένη εμπλοκή που παρουσιάστηκε χθες με την αδυναμία συμβασιοποίησης της εργολαβίας, με ποιο τρόπο θα γίνει το έργο και με βάση ποιο χρονοδιάγραμμα.

Ο κ.Μητσοτάκης δεν βρήκε να πει τίποτα για τα αντισταθμιστικά οφέλη που θα πρέπει να έχει η Ηλεία από την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων.

Για όλα αυτά θα μιλήσουμε εμείς: Το Κίνημα Αλλαγής, η μεγάλη δημοκρατική παράταξη που έχει τις ρίζες της στο ΠΑΣΟΚ των μεγάλων τομών και μεταρρυθμίσεων.

Εμείς θα είμαστε αυτοί που θα σταθούμε απέναντι στην κυβέρνηση της original Δεξιάς που εκφράζει ο κ.Μητσοτάκης , γιατί υπάρχει και μια imitation Δεξιά, αυτή του κ.Τσίπρα, που εφάρμοσε μια ακραία συντηρητική πολιτική που στηρίχθηκε στην υπερφορολόγηση των ανθρώπων της εργασίας.

Εμείς θα είμαστε η αντιπολίτευση στη Βουλή αλλά και στην κοινωνία. ‘’

Σχετικά Άρθρα


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη