14|06
2019
14:16

Κατρίνης:Η αγροτική παραγωγή της Ηλείας θα σβήσει αν δεν αποκτήσουμε άμεσα ένα σύγχρονο αρδευτικό δίκτυο και αν δεν αντιμετωπιστούν τα πραγματικά προβλήματα των αγροτών

Κοντά στους πολίτες της Ηλείας, βρίσκεται καθημερινά ο υπ. Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής κ.Μιχάλης Κατρίνης. Στις συζητήσεις που κάνει με τους αγρότες της Ηλείας, ο κ.Κατρίνης διαπιστώνει την αγωνία τους αλλά και την απαίτηση τους να ασχοληθεί κάποιος με τα ουσιαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Μιχάλης Κατρίνης τονίζει:

‘’Είναι καιρός να μιλήσουμε για τα πραγματικά προβλήματα των αγροτών της Ηλείας. Ο κ.Μητσοτάκης και ο κ.Τσίπρας μοιράζουν υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, στην Ηλεία όμως υπάρχουν πραγματικά προβλήματα που ζητούν λύσεις.

Το αρδευτικό δίκτυο στο Νομό Ηλείας είναι απαρχαιωμένο, δεν μπορεί να στηρίξει την παραγωγή. Αγροτική παραγωγή χωρίς σύγχρονο αρδευτικό δίκτυο δεν υπάρχει.

Το Κίνημα Αλλαγής θα ασκήσει πίεση για να χρηματοδοτηθούν , μέσα από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, παρεμβάσεις για την αλλαγή και τον εκσυγχρονισμό του αρδευτικού δικτύου.

Για αυτό χρειάζεται Αλλαγή Γενιάς, νέα πρόσωπα που έχουν τη δύναμη, τη θέληση αλλά και τη δυνατότητα να αναδεικνύουν τα πραγματικά προβλήματα των αγροτών της Ηλείας, να ακούγεται δυνατά και καθαρά η φωνή της Ηλείας.

Η κάρτα φθηνού αγροτικού πετρελαίου και η μείωση του ενεργειακού κόστους για τον αγρότη , αποτελεί δομικό στοιχείο της νέας προοδευτικής πρότασης του Κινήματος Αλλαγής.

Όπως και οι συμπράξεις στον Αγροτοδιατροφικό Τομέα που θα δώσουν αξία στο προϊόντα μας και θα προσδώσουν μια ισχυρή γαστρονομική ταυτότητα στην Ηλεία, που θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα τοπικά προϊόντα του πρωτογενούς τομέα.’’

Σχετικά Άρθρα


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.