15|06
2019
08:33

Ανδρέας Νικολακόπουλος: Επίσκεψη με σημασία και ουσία από Κυρ. Μητσοτάκη

Η επίσκεψη του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην αρχή του προεκλογικού αγώνα των επικείμενων βουλευτικών εκλογών, υπήρξε από κάθε άποψη, ιδιαίτερα για την Ηλεία.

Η Αρχαία Ολυμπία ήταν στο επίκεντρό του, και σίγουρα όχι τυχαία, καθώς θα αποτελέσει βασικό άξονα αιχμής στις κυβερνητικές παρεμβάσεις για την ανάδειξη του πολιτισμικού πλάνου της χώρας παράλληλα με τις επενδυτικές πρωτοβουλίες και την προσέλκυση ενδιαφέροντος του κόσμου, για την χώρα μας.

Ο κ. Μητσοτάκης, δεν έκανε μια απλή περιοδεία στην Ηλεία. Αλλά μια ουσιαστική επικοινωνία για μεγάλα θέματα και σοβαρά προβλήματα του Νομού. Διακρίνεται άλλωστε για την μεθοδολογία που ακολουθεί τόσο στην ενημέρωση, όσοκαι στον τρόπο αντιμετώπισης ζητημάτων που τίθενται από τους φορείς ή τους πολίτες.

Ήρθε στην Ηλεία με πραγματική γνώση για τα προβλήματα που μας απασχολούν, έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τις ανάγκες και προτεραιότητές μας και μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο με τους πολίτες, χωρίς υπερβολές και υποσχέσεις που δεν μπορούν να εκπληρωθεί έδειξε σε όλους την αποφασιστικότητα και την επιμονή του για λύσεις που θα φέρουν μπροστά τον τόπο και θα δώσουν ελπίδα για καλύτερο μέλλον τα επόμενα χρόνια στη ζωή μας.

Οι Ηλείοι που τον είδαν και τον γνώρισαν σε αυτό το διάστημα της περιοδείας, αντελήφθησαν ότι έχουν να κάνουν με ένα σύγχρονο πολιτικό, πανέτοιμο να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας και να την βγάλει από τα σημερινά αδιέξοδά της.

Γι’ αυτό και η στήριξή του στις εκλογές της 7ης Ιουλίου θα πρέπει να είναι καθολική δίνοντας του την δυνατότητα να εφαρμόσει αυτοδύναμη το πρόγραμμά του Στήριξη που αναμφίβολα θα την έχει!

nikolako mitsotak2

?>

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.