19|06
2019
09:56

«Αξιοπρέπεια» δήλωσε η Αριστέα Παπαδοπούλου για τις αλλαγές στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Με δήλωσή της η Αριστέας Παπαδοπούλου, αναφέρθηκε στην εξέλιξη σχετικά με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό, όπου ενώ ήταν στην λίστα, την τελευταία ημέρα της επίσημης ανακοίνωσης, έγινε αλλαγή με την Μαριάνα Σταθοπούλου να βρίσκεται στη θέση της.

Διαβάστε τι αναφέρει η κα Παπαδοπούλου σχετικά:

«Προέρχομαι από μια οικογένεια, η οποία μου δίδαξε τις αξίες με τις οποίες πορεύτηκα στη ζωή μου:

Τη σεμνότητα και την ευγένεια.

Την ομαδική προσπάθεια και την ευγενή άμιλλα.

Την ανιδιοτελή προσφορά στην κοινωνία.

Την αγάπη για την πατρίδα μου.

Σε όλη μου την προσωπική και επαγγελματική διαδρομή οι αξίες αυτές ήταν και παραμένουν αδιαπραγμάτευτες και έχω τιμηθεί πολλές φορές για την προσφορά μου στην εκπαίδευση και τον αθλητισμό.

Οδηγούμενη από τις ίδιες αξίες και στην πολιτική, έχω δώσει την μάχη του σταυρού στρατευόμενη με τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη ξεκινώντας από το 1982 με τη Δ.Α.Π-Ν.Δ.Φ.Κ. και στη συνέχεια με τη ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Έχω εκλεγεί δεκάδες φορές σε τοπικά και πανελλήνια συμβούλια και αυτό αποδεικνύει την εκτίμηση των συναδέλφων στο πρόσωπό μου.

Μέχρι πρόσφατα προσέφερα εθελοντικά στη Νέα Δημοκρατία ως αναπληρώτρια Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας-Κόμματος, μιας γραμματείας με σπουδαίο κοινωνικό έργο και σημαντικές παρεμβάσεις στη διαμόρφωση του κοινωνικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας. Είμαι περήφανη γιατί ήμουν από τους πρωτοπόρους στην ανάδειξη του δημογραφικού ως πρόβλημα μείζονος σημασίας για την χώρας μας με αποτέλεσμα σήμερα να υπάρχει συγκεκριμένη δέσμη μέτρων στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την στήριξη της Ελληνικής Οικογένειας.

Υπήρξε ιδιαίτερα τιμητική η αρχική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας να είμαι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές στο Νομό Ηλείας.

Όπως κάνω πάντα, έτσι και τώρα σέβομαι τις κεντρικές αποφάσεις του κόμματος.

Οφείλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που δήλωσαν την εκτίμηση και τη στήριξη στο πρόσωπο μου, ξεπερνώντας ακόμα και τις παλαιότερες κομματικές τους προτιμήσεις.

Παραμένω απλός στρατιώτης στην μεγάλη προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να δημιουργήσουμε μια Ελλάδα που προχωρά στο μέλλον με αξίες και ίσες ευκαιρίες για όλους χωρίς διακρίσεις.

Θα αγωνίζομαι διαρκώς για μια Ηλεία που πιστεύει και επενδύει στους ανθρώπους της, μια Ηλεία καλύτερη, αισιόδοξη και δημιουργική.

Θα συνεχίσω να πορεύομαι με ήθος και αξιοπρέπεια και θα βρίσκομαι πάντα δίπλα στους υπέροχους ανθρώπους της ιδιαίτερης πατρίδας μου.

Αριστέα Παπαδοπούλου

Εκπαιδευτικός Μ.Ed.»


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη