22|06
2019
15:16

Γιάννης Κουτσούκος: Δυναμικό ξεκίνημα από τον Πύργο

Μεγαλειώδης συγκέντρωση που θύμιζε τα παλιά

Σε μια καταπληκτική, ενθουσιώδη και απρόσμενα μεγάλη συγκέντρωση μίλησε το βράδυ της Παρασκευής ο Γιάννης Κουτσούκος στον Πύργο.

Οι χίλιοι και πάνω συμπολίτες μας, από όλα τα κοινωνικά στρώματα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του καταξιωμένου και έμπειρου Βουλευτή Ηλείας, ο οποίος έγινε μάρτυρας των θερμών εκδηλώσεων αγάπης και συμπαράστασης στον αγώνα που δίνει για την επανεκλογή του και την ισχυρή παρουσία του Κινήματος Αλλαγής.

Ο Γιάννης Κουτσούκος με ιδιαίτερη συγκίνηση για την μεγαλειώδη παρουσία του κόσμου, αναφέρθηκε στους εκλογι- κούς στόχους του Κινήματος Αλλαγής, ώστε η Ελλάδα να απεγκλωβιστεί οριστικά από τα μνημόνια και να βγει από την κρίση.

Άσκησε δριμύτατη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τα βάρη που σώρευσε στους Έλληνες πολίτες και τις επαχθείς δεσμεύσειςπουέχειαναλάβει για τη χώρα μέχρι το 2060.

Επέκρινε τη ΝΔ που έρχεται ως «σωτήρας», ενώ δεν έχει αναγνωρίσει τις ευθύνες και τα λάθη της για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό της χώρας που οδήγησε στα μνημόνια.

Τόνισε ότι τις συντηρητικές πολιτικές της διαρκούς λιτότητας, που υπέγραψε και εφάρμοσε ο κ. Τσίπρας, θα τις συνεχίσει με μεγαλύτερο ζήλο ο κ. Μητσοτάκης.

Αναφέρθηκε στα κοινά σημεία των πολιτικών ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και σημείωσε ότι είτε ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσεις, είτε ΝΔ στο τέλος βγαίνει «Καραμανλής».

Ειδικά για την Ηλεία τόνισε, πως ότι έγινε σ’ αυτό τον τόπο έχει σφραγίδα ΠΑΣΟΚ και ότι η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν εκτέλεσε κανένα έργο, αλλά ότι βρήκε έτοιμο το κατέτμησε και το υπονόμευσε με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα το δρόμο Πάτρα – Πύργος και το αρδευτικό δίκτυο.

Παρουσίασε τις βασικές προτάσεις του Κινήματος Αλ- λαγής για την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή και έδωσε ιδιαίτερο βάρος στο αναπτυξιακό σχέδιο για την Ηλεία, ενταγμένο σε μια ολοκληρωμένη Περιφερειακή Ανάπτυξη με βάση το τρίπτυχο Brand- Location – Product (Ονομασία- Τοποθεσία- Προϊόν).

Τόνισε ότι το Κίνημα Αλλαγής θα είναι η μεγάλη προοδευτική αντιπολίτευση, ανάχωμα στις συντηρητικές πολιτικές και όπως έχει αποδείξει είναι δύναμη ευθύνης και σταθερότητας για τη χώρα και κάλεσε του δημοκρατικούς πολίτες να μην παραδώσουν την προοδευτική τους ταυτότητα στη ΝΔ, γιατί όπως ειπε “η δευτέρα πλάνη χείρων της πρώτης”.

Μπήκαμε στην πολιτική, είπε, για να αλλάξουμε τα πράγματα, άλλα πετύχαμε και άλλα όχι, θα συνεχίσουμε όμως με το ίδιο πάθος έχοντας μαζί μας όλες τις γενιές, για τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος.

Ευχαρίστησε τέλος, τους παρευρισκόμενους, θεσμικούς εκπροσώπους του Νομού, τους απλούς πολίτες και τους συνυποψήφιους του που ήταν εκεί και δεσμεύθηκε να ανταποδώσει την αγάπη και εμπιστοσύνη του κόσμου, με μια νέα δημιουργική τετραετία.

Koutsoukos omilia 2

Koutsoukos omilia 3

Koutsoukos omilia 4

Koutsoukos omilia 5

Koutsoukos omilia 6

Koutsoukos omilia 7

Koutsoukos omilia 8

Koutsoukos omilia 9

Koutsoukos omilia 10

Σχετικά Άρθρα

?>

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.