23|06
2019
12:50

Νικολακόπουλος: Με ισχυρό μήνυμα για την Παγκόσμια Ειρήνη από την Ολυμπιακή Γη της Ηλείας

Η Ολυμπιακή Ημέρα που κάθε χρόνο γιορτάζεται στις 23 Ιουνίου  με αφορμή την ημερομηνία ίδρυσης της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και την ανάθεση των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 1896, αποκτά για την Ηλεία  μια ιδιαίτερη σημασία με επίκεντρο την Ήλιδα και την Αρχ. Ολυμπία.

Σε μια τέτοια Ημέρα  ο τόπος μας  οφείλει να αναδεικνύει  και να μεταφέρει παντού το παγκόσμιο μήνυμα της Ειρήνης της Άμιλλας και της Συναδέλφωσης των λαών.

Ειδικά σε μια περίοδο κατά την οποία πολλοί συνάνθρωποί μας  δοκιμάζονται από εχθροπραξίες διαρκείς απειλές και φαινόμενα ατέλειωτης βίας.

Στην Ολυμπιακή Γη, εδώ που γενήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες  η συγκεκριμένη Επετειακή Ημέρα  μπορεί και πρέπει να έχει όχι μόνο συμβολικό αλλά  και ουσιαστικό χαρακτήρα με αποδέκτη την Παγκόσμια Κοινωνία!

nikolako olympia 2

nikolako olympia 3

nikolako olympia 4

nikolako olympia 5

nikolako olympia 6

?>

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.