23|06
2019
18:10

Σάκης Κότσιφας: «Θέτουμε στόχους ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ»

Το Κίνημα Αλλαγής στο ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΛΑΔΑ, με ξεκάθαρο προσανατολισμό, θέτει τους βασικούς στόχους, μέσω των οποίων θα επιτευχθούν πέντε ουσιαστικά αποτελέσματα που θα αναδείξουν το κλίμα αλλαγής στην πατρίδα μας. Το ΑΕΠ, η ανεργία, η περιφερειακή αναπτυξιακή προοπτική, η αντιμετώπιση της φτώχειας και ο σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, καθώς και η θεσμική ανασυγκρότηση της χώρας μας, αποτελούν τα κυρίαρχα συστατικά αυτού του νέου μείγματος πολιτικής που προτείνει . Σε αυτό θωρακίζεται η κοινωνική δικαιοσύνη, η κοινωνική συνοχή και κυρίως το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου στην πληροφόρηση και την ενεργή συμμετοχή. Με τους νέους στο προσκήνιο, όλοι εμείς με τις γνώσεις και την εμπειρία, την αγάπη για το τόπο μας και με νέες ιδέες, αλλάζουμε σελίδα. Μαζί αλλάζουμε την Ηλεία.

ΣΤΟΧΟΣ 1:

ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Αύξηση του ΑΕΠ στο 80% του μέσου όρου των χωρών της ΕΕ έναντι 67% που είναι σήμερα.

ΣΤΟΧΟΣ 2:

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Μείωση της ανεργίας με ποιοτικές νέες θέσεις πλήρους εργασίας και μείωση

των μακροπρόθεσμα ανέργων κάτω από το 20% του συνόλου των ανέργων.

ΣΤΟΧΟΣ 3:

ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Καμιά Ελληνική Περιφέρεια στον κατάλογο των 20 φτωχότερων

Περιφερειών της Ε.Ε. ( σήμερα 4 περιφέρειες και συγκεκριμένα η Αν. Μακεδονία και Θράκη, η Ήπειρος, το Βόρειο Αιγαίο και η Δυτική Ελλάδα συγκαταλέγονται στις 4 φτωχότερες περιφέρειες της Ευρώπης).

ΣΤΟΧΟΣ 4:

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

Δραστική μείωση του αριθμού των ανθρώπων που βρίσκονται σε κίνδυνο φτώχειας-κοινωνικού αποκλεισμού στα προ κρίσης επίπεδα. Με σταθερές πολιτικές στήριξης όσων το έχουν πραγματικά ανάγκη και άρση των αιτιών που αναπαράγουν την φτώχεια, μακριά από την λογική των προσωρινών επιδομάτων.

ΣΤΟΧΟΣ 5:

ΘΕΣΜΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ

Δημοκρατία με νόμους και θεσμούς, που δεν επιτρέπουν την κατάχρηση των εξουσιών και την λεηλασία του δημόσιου πλούτου, Πολιτεία φιλική, αποτελεσματική, αποκεντρωμένη, με διαφάνεια και λογοδοσία που ενθαρρύνει τη συμμετοχή και δίνει ίσες ευκαιρίες χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) ΚΟΤΣΙΦΑΣ

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

LLM. Master of Laws

Υπ. Βουλευτής Ν. Ηλείας

με το «Κίνημα Αλλαγής»

Σχετικά Άρθρα


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών