28|06
2019
20:36

Α. Νικολακόπουλος: Ισχυροί με «όπλο» αιχμής την Αρχαία Ολυμπία!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ

«Δίνουμε σημασία στην αξιοποίηση ότι πιό πολύτιμου έχουμε να αναδείξουμε σε όλο τον κόσμο!...»

 Θέλουμε ισχυρή Ελλάδα μέσα από αυτοδύναμη κυβέρνηση, και με αιχμή των διεκδικήσεων για την Ελλάδα και την Ηλεία, την παγκόσμια και ιερή πόλη της Αρχ. Ολυμπίας!

Αυτά ήσαν τα πρώτα λόγια του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Νικολακόπουλου σε μια εξαιρετική βραδιά συνάντησης με τους κατοίκους της περιοχής, στην διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν αρκετά θέματα που απασχολούν το Νομό, και ειδικότερα εκείνα που έχουν σχέση με την ανάπτυξη, τις υποδομές, τον πολιτισμό και τον τουρισμό.

Έχουμε την μεγαλύτερη ιστορία στον τόπο και μπορούμε να αξιοποιήσουμε πιστεύοντας στις δυνάμεις μας και αναλαμβάνοντας ανάλογες πρωτοβουλίες, το μοναδικό ιστορικό – αρχαιολογικό μας θησαυρό.

Η έναρξη άλλωστε του προεκλογικού μας αγώνα με την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη εδώ, δεν είχε μόνο σημειολογικό, αλλά και ιδιαίτερα ουσιαστικό χαρακτήρα.

nikolako olympia2

nikolako olympia3


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.