09|07
2019
11:10

Μπαλαούρας: Χαμένοι αγώνες είναι εκείνοι που δεν γίνονται. Συνεχίζουμε

Δήλωση του Μάκη Μπαλαούρα για τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών

Η νίκη της ΝΔ είναι καθαρή. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πια βαθιές ρίζες σε πλατιά λαϊκά στρώματα και στη νέα γενιά, αναδεικνυόμενος σε μια ισχυρή αντιπολίτευση, αποτελώντας πια τον κύριο και αδιαμφισβήτητο εκφραστή των αριστερών- προοδευτικών ιδεών στον τόπο μας. Είμαστε υπερήφανοι για το έργο μας στη διακυβέρνηση της χώρας. Παραδίδουμε μια χώρα με υγιή δημοσιονομικά με 34 δισ. στα κρατικά ταμεία, με ρυθμισμένο το χρέος της, με συνεχόμενη ανάπτυξη, με περισσότερες από 400.000 νέες θέσεις εργασίας, με βιώσιμο ασφαλιστικό και ανασυγκροτημένο κοινωνικό κράτος. Και μια Ελλάδα που έχει αναβαθμίσει τη γεωπολιτική της θέση και το κύρος της.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χιλιάδες ψηφοφόρους που ανάδειξαν για άλλη μια φορά τον ΣΥΡΙΖΑ σε πρωταγωνιστική δύναμη στην Ηλεία, αν και με ένα βουλευτή, γιατί με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο, θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο, παρά τα όσα λέγονταν, να εκλέξουμε δεύτερο.

Ευχαριστώ επίσης όσες και όσους, ευγνώμονες προς την προσφορά μου, με στήριξαν προσωπικά.

Τέλος, αισθάνομαι υπερήφανος για τη διακομματική αναγνώριση του έργου μου από πολίτες και φορείς της Ηλείας. 

Θα συνεχίσω να δρω, όπως και ως βουλευτής, στη κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά και στην ανάπτυξη της Ηλείας και στον προσανατολισμό αγροτών-κτηνοτρόφων σε συνεργατικά σχήματα.

Θα συνεχίσω να παρακολουθώ έργα υποδομών, που συνέβαλα, όπως η απρόσκοπτη συνέχεια των εργασιών του αυτοκινητόδρομου και της άμεσης έναρξης για τον Καϊάφα και του Φράγματος Πηνειού.

Τέλος, θα προσπαθήσω να προχωρήσω, με εθελοντές δημιουργικών ιδεών, το   «Ολιστικό Σχέδιο» μου για την Αρχαία Ολυμπία.

Με πλήρη συνείδηση του ωραίου αγώνα που δώσαμε μαζί με συντρόφους και φίλους. Συνεχίζουμε!

Google News ilialive.rg

Περισσότερα από την κατηγορία


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.