26|05
2023
21:17

Συνάντηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ

Ο πρ. Ευρωπαίος Επίτροπος, Υπουργός και βουλευτής Ηλείας ΝΔ, Δημήτρης Αβραμόπουλος επισκέφτηκε την 6η ΥΠΕ όπου συναντήθηκε  με τον Διοικητή Γιάννη Καρβέλη και συζήτησαν  για τα μείζονα θέματα της Υγείας στον Νομό.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Αβραμόπουλος δήλωσε: «Είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ για το έργο που επιτελείται σε μια από τις μεγαλύτερες Υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας και ειδικότερα για τα ζητήματα της Ηλείας, με διάθεση πραγματοποίησης των απαραίτητων ενεργειών για τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών της περιοχής μας.

Ήταν μια γόνιμη και πρωτίστως χρήσιμη συνεργασία με έναν άνθρωπο που αποτελεί πυλώνα στον χώρο της Υγείας καθώς διαχειρίζεται, με αφοσίωση στο στόχο,  τις δομές σε όλη τη Δυτική Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο.

Ο συντονισμός και η διαρκής παρέμβασή του για εξεύρεση λύσεων τόσο στα προβλήματα του ιατρικού προσωπικού και στον εξοπλισμό των Νοσοκομείων είναι υποδειγματικός.

Στο πλαίσιο ενός εποικοδομητικού διαλόγου, καθώς ως πρώην Υπουργός Υγείας γνωρίζω πολύ καλά τον τομέα, αναζητήσαμε λύσεις και προοπτικές προκειμένου τα υγειονομικά ιδρύματα της Ηλείας να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πολιτών. Μιλήσαμε σχετικά με τις ελλείψεις στο ανθρώπινο δυναμικό, τις απαιτούμενες προσλήψεις και την εξέλιξη των προκηρύξεων για θέσεις ιατρών που αναμένονται.

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Περισσότερα από την κατηγορία


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: [email protected]

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Επικοινωνία

Mathisis Φροντιστήριο