03|04
2019
12:24

Άννα Κορτέση: Αξιοποίηση της ακτογραμμής μας

Η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας έχει από την φύση της πλεονεκτική γεωγραφική θέση με μια από τις μεγαλύτερες, σημαντικότερες και ανεκμετάλλευτες ακτογραμμές. 
 
Μια ακόμη πύλη προς την ανάπτυξη που παραμένει αδρανής χωρίς ουσιαστικό λόγο και αιτία όταν περιοχές με μικρότερο φυσικό πλούτο δημιουργούν πυλώνες τουρισμού και εμπορίου. 
 
Θέτοντας τον εαυτό μου ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο με τον συνδυασμό του Νεκταρίου Φαρμάκη «ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ» ή πρώτη ανάγκη και ευθύνη που γεννήθηκε ήταν η άμεση εκμετάλλευση των φυσικών πόρων με στόχο την δημιουργία θέσεων εργασίας για τους κατοίκους της Π. Ε. Ηλείας. 
 
Αδυνατώ να αντιληφθώ την αδράνεια σε σχέση με το τουριστικό και εμπορικό πλεονέκτημα της οποίας είμαστε δέκτες. Προγράμματα ανεκμετάλλευτα, πηγές επιχειρηματικές να καταλήγουν πληγές χωρίς ειδικές συμφωνίες όπου θα καθορίζεται η απορρόφηση εργατών από την δική μας και μόνο περιοχή, με αγορά προϊόντων από τις τουριστικές μονάδες των δικών μας παραγωγών και με τουρισμό που θα διαχέεται προς το εσωτερικό του νομού ώστε να υπάρχει δίκαιη και ισόρροπη κατανομή σε όλα τα επίπεδα. 
Αξιοποίηση της ακτογραμμής προς όφελος όλων των πολιτών. Αυτός είναι ο στόχος μου και αυτή είναι η ευθύνη που δέχομαι να αναλάβω προς κάθε πολίτη που θα με εμπιστευτεί με την ψήφο του. 
 
Αννα Κορτεση 
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας Π.Ε. Ηλείας. 
«ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ»
?>

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.