20|05
2019
19:59

Η Εκάβη Σαλπέα για τη σταφίδα

Μιλώντας χθες με Σταφιδοπαραγωγούς η Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, με τον ΚΩΣΤΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟ, ΕΚΑΒΗ ΣΑΛΠΕΑ, ανάμεσα στα άλλα, τόνισε "Για να σταματήσει η οικονομική φθορά των Σταφιδοπαραγωγών αλλά και η συνεχής υποβάθμιση της Σταφίδας, ως προϊόν ,πρέπει να εισαχθούν νέες Τεχνολογίες στην Επεξεργασία της ,ώστε, αφενός μεν να μειωθούν σημαντικά οι κίνδυνοι από τα καιρικά φαινόμενα, αφετέρου να επιτευχθεί σταθερά υψηλή ποιότητα προϊόντος".

Στην συνέχεια εξήγησε πώς, "με την εισαγωγή Τεχνολογίας κλειστής Ηλιοθερμίας στην διαδικασία αποξήρανσης ,αποφεύγονται οι κίνδυνοι του Αλωνιού, το προϊόν καθίσταται απόλυτα βιολογικό, διότι δεν χρειάζεται χημική απεντόμωση, ενώ παράλληλα εξασφαλίζονται μακροπρόθεσμα[10ετή] συμβόλαια για τους παραγωγούς, από μεγάλες εταιρίες του Εξωτερικού , με υψηλότερες των σημερινών τιμές".

Είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη και εφικτή η πρόταση μας, θα την κάνουμε πράξη ΟΛΟΙ μαζί  όταν αναλάβουμε την Διοίκηση της Περιφέρειας ,αξιοποιώντας με πραγματικά αναπτυξιακά και αειφορικά και όχι καταναλωτικά  κριτήρια,  τα Ευρωπαϊκά κονδύλια ,κάτι που η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας αρνήθηκε να κάνει, παρόλες τις έγγραφες και απόλυτα τεκμηριωμένες, Επιστημονικά, Τεχνολογικά και Εμπορικά, προτάσεις μας  τα τελευταία 9 χρόνια, είπε καταλήγοντας η ΕΚΑΒΗ ΣΑΛΠΕΑ, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με επικεφαλής τον ΚΩΣΤΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟ.

ekavi2

Σχετικά Άρθρα


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.