30|05
2019
21:46

Διαφοροποίηση από Ε. Σαλπέα και Κ. Αντωνόπουλο από την στήριξη Σπηλιόπουλου σε Φαρμάκη

Επειδή πολλά λέγονται, ακούγονται και γράφονται, οι υπογραφόμενοι, Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με το συνδυασμό "Δυτική Ελλάδα Μπροστά" του Κώστα Σπηλιόπουλου, νιώθουμε την ανάγκη να δηλώσουμε και να διευκρινίσουμε  τα παρακάτω, αφού ευχαριστήσουμε,  για άλλη μία φορά, όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν κατά διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

1ον) Απευθυνθήκαμε σε Ανεξαρτήτους και Ακηδεμόνευτους Πολίτες και πιστεύουμε ότι οι Ψηφοφόροι μας  είναι Aυτόνομες πολιτικές προσωπικότητες και όχι εμπορεύματα, προσωρινώς αποθηκευμένα,  τα οποία μπορούμε εμείς να τα μεταφέρουμε οπουδήποτε.

2ον) Κατά συνέπεια κάθε προτροπή από την πλευρά μας για συγκεκριμένη στήριξη Υποψηφίου την ερχόμενη Κυριακή ,θα ήταν προσβολή προς Αυτούς, οι οποίοι ανιδιοτελώς και μετά παρρησίας μας στήριξαν μέχρι σήμερα.

3ον) Ταυτόχρονα θα  ακύρωνε κάθε έννοια ανεξαρτησίας, επί της οποίας  συγκροτήθηκε η κίνησή μας.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και όχι μόνο, καταθέσαμε τις προτάσεις μας, κάναμε την κριτική μας με επιχειρήματα και προσπαθήσαμε με τη συμπεριφορά μας  να αναδείξουμε αλλά ποιοτικά χαρακτηριστικά στον χώρο της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

Δεν τα καταφέραμε όπως θα θέλαμε και όπως ελπίζαμε.

Η κοινωνία έχει πλέον τον τελευταίο λόγο των αποφάσεων και των ευθυνών για το μέλλον του τόπου μας!

Ευχαριστούμε και πάλι!

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΩΣΤΑΣ (ΛΙΒΩΝ) ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑ

ΣΑΛΠΕΑ  ΕΚΑΒΗ ΦΥΣΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Ε.Μ.Π

Google News ilialive.rg

Περισσότερα από την κατηγορία


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.