06|02
2019
14:54

Ξανά στην Ηλεία ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Σπηλιόπουλος

Συναντήσεις με τοπικούς φορείς και Εκκλησία

Στην Ηλεία βρέθηκε για ακόμη μία φορά, την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Κώστας Σπηλιόπουλος, πραγματοποιώντας σειρά επαφών με τοπικούς φορείς και την Εκκλησία, αναλύοντάς τους στόχους και τους βασικούς άξονες του προγράμματός του, στο πλαίσιο του στενότερου διαλόγου που θα έχουν από το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, για επίλυση σειράς ζητημάτων και πρωτοβουλιών.

Ειδικότερα, ο κ. Σπηλιόπουλος συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν ως προς την ενδυνάμωση της συνεργασίας τους, δεδομένου του ευρύτατου κοινωνικού έργου που προσφέρει η Μητρόπολη.

Παράλληλα, ο κ. Σπηλιόπουλος επισκέφθηκε το νοσοκομείο Αμαλιάδας. Οι εργαζόμενοι και οι γιατροί τον ενημέρωσαν εκ νέου για τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Επιπροσθέτως, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Αμαλιάδας, Νίκο Σιαψάλη, στην οποία αναλύθηκαν οι στόχοι και οι προτεραιότητες για τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και εκτεταμένη συμβολή του κ. Σπηλιόπουλου για σημαντικά ζητήματα και προβλήματά τους.

Περισσότερα από την κατηγορία


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.