25|02
2019
09:17

Ο Απόστολος Κατσιφάρας παρουσιάζει τους υποψηφίους του σε Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία και Αχαΐα

Τον βασικό κορμό των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού του «Δυτική Ελλάδα - Δικαίωμα στην Πρόοδο» παρουσιάζει αυτή την εβδομάδα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας σε τρεις διαδοχικές εκδηλώσεις στον Πύργο, στο Αγρίνιο και στην Πάτρα.

Σήμερα Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, στις 6.30 μ.μ., στο ισόγειο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, στην οδό Μανωλοπούλου 47 στον Πύργο, θα γίνει η παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Ηλείας.

Αύριο, Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Παπαστράτειου Μεγάρου, στην πλατεία Παναγοπούλου 4 στο Αγρίνιο, θ’ ανακοινωθούν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.

Τέλος, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Πολυχώρου «Αίγλη», στην Ακτή Δυμαίων 17 στην Πάτρα, θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας.

Είναι οι τρεις πρώτες εκδηλώσεις του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα - Δικαίωμα στην Πρόοδο» ενόψει των προσεχών περιφερειακών εκλογών και ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας και οι συνεργάτες του απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση στους πολίτες των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων να δώσουν το παρών και να γνωρίσουν από κοντά τα πρόσωπα που στελεχώνουν τα ψηφοδέλτια της παράταξης.

Ανά Περιφερειακή Ενότητα, στον συνδυασμό μετέχουν πρόσωπα που προέρχονται απ’ την κοινωνία των πολιτών, στελέχη με αποτύπωμα και σημαντική διαδρομή στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, νέες και νέοι που ενεργά στρατεύονται στην πορεία αναγέννησης της Δυτικής Ελλάδος, εκπρόσωποι συλλογικών οργανώσεων και φορέων, διακεκριμένοι επιστήμονες και επιτυχημένοι επαγγελματίες.

Το όνομα και το έμβλημα του συνδυασμού δεν αλλάζουν. Απόφαση που υπαγορεύεται από την επιδίωξη να φανεί η συνέχεια μιας παράταξης που σε συνθήκες βαριάς κρίσης παρήγαγε - κατά γενική ομολογία - έργο στην Δυτική Ελλάδα και στάθηκε δίπλα στην κοινωνία και στον άνθρωπο, με καθημερινές παρεμβάσεις, με συγκρούσεις όταν χρειάστηκε αλλά και με συναινέσεις και συνθέσεις όταν το δημόσιο συμφέρον το επέτασσε.

«Το δικαίωμα στην πρόοδο δεν είναι ένα ρητορικό, συνθηματολογικό σχήμα. Είναι ο πυρήνας της καθημερινής μας σκέψης και πρακτικής. Είναι μια αδιάκοπη εξελικτική διαδικασία που φέρνει στο κέντρο της ανάπτυξης τον άνθρωπο. Δεν μιλώ μόνο για όσα, όλοι μαζί, καταφέραμε. Μιλώ κυρίως για όσα έρχονται. Για όσα είναι μπροστά μας. Για όλα αυτά που με σκληρή δουλειά, με πείσμα, με επιμονή και υπομονή, με πόρους διασφαλισμένους ως το τελευταίο ευρώ, θεμελιώσαμε ώστε το αύριο να είναι περισσότερο αισιόδοξο και ελπιδοφόρο για κάθε πολίτη, για κάθε νέα και νέο, για κάθε νοικοκυριό στη Δυτική Ελλάδα», σημειώνει σε δήλωση του ο επικεφαλής της παράταξης κ. Κατσιφάρας.

Προσθέτοντας ότι «πάμε για την πρώτη μας θητεία μακριά από Μνημόνια και δημοσιονομικές εποπτείες. Για την πρώτη θητεία μας σε συνθήκες στοιχειώδους ομαλότητας. Μέσα στην κρίση η Δυτική Ελλάδα ολοκλήρωσε έργα και υποδομές που διεκδικούσε επί πολλές δεκαετίες. Η επόμενη μέρα θα είναι ακόμα πιο φωτεινή και ευοίωνη».

Και στις τρεις εκδηλώσεις παρουσίασης των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων στον Πύργο, στο Αγρίνιο και στην Πάτρα θα υπάρχει απόδοση στη νοηματική γλώσσα. 

      

Περισσότερα από την κατηγορία


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.