05|03
2019
12:10

Συνάντηση Σπηλιόπουλου με τον Δήμαρχο Ανδρίτσαινας - Κρεστένων - «Στενή συνεργασία στη βάση σχεδίου ανάπτυξης»

Συνεχίζει τις επαφές του στην Ηλεία ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Κ. Σπηλιόπουλος, αφουγκραζόμενος τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, των αιρετών και θεσμικών παραγόντων του νομού, συζητώντας για τις λύσεις τους και τις προοπτικές του τόπου.

Ο κ. Σπηλιόπουλος συναντήθηκε, μεταξύ άλλων, με τον Δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, Δ. Μπαλιούκο, ιστορικό στέλεχος και γνώστη της τοπικής αυτοδιοίκησης και των θεμάτων της περιοχής. Αντάλλαξαν απόψεις για την αναπτυξιακή πολιτική που πρέπει να ακολουθηθεί από τον δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ από τη συζήτησή τους διαπιστώθηκε η έλλειψη δράσεων και συγκεκριμένου σχεδίου ως προς αυτή την κατεύθυνση από την Περιφερειακή αρχή.

Ο κ. Σπηλιόπουλος σε σχετική του δήλωση, αμέσως μετά τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν συνεργάτες του Δημάρχου και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ανέφερε σε δημοσιογράφους:

«Η Περιφέρεια και ο νομός Ηλείας έχουν ξεχαστεί από την Περιφερειακή Αρχή. Σε θέματα καθημερινότητας, υποδομών και αναπτυξιακών στόχων. Εμείς έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο για την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής, η οποία περνά μέσα από τα έργα υποδομής, με κυρίαρχο τη δημιουργία της Πατρών-Πύργου, την προσέλκυση επενδύσεων και τη χρησιμοποίηση των μοναδικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της.

Δεν θα αφήσουμε την Περιφέρεια, τους νομούς και τους Δήμους της να βουλιάζουν κι άλλο στη φτώχεια και την απραξία. Είμαστε εδώ, με συγκεκριμένο προγραμματικό πλαίσιο, στόχους, θέληση και γνώση για το αναπτυξιακό σοκ που έχει ανάγκη η Δυτική Ελλάδα».


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.