13|04
2019
13:22

Ουσιαστική για τον τόπο η παρουσία του Θοδωρή Βασιλόπουλου

Στην αγορά και την ύπαιθρο για την Ηλεία της ανάπτυξης

Ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος σε διαρκή επαφή με τους κατοίκους του τόπου. Με όραμα, όρεξη και θέληση μπορούμε και θα τα καταφέρουμε! Αυτό το μήνυμα στέλνει σε νέα χθεσινή αναφορά του για τις Περιφερειακές Εκλογές, ο πρόεδρος των Νέων Αγροτών Θοδωρής Βασιλόπουλος. Συμμετέχοντας στο Συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη «Όλα από την Αρχή», δίνει το δικό του ξεχωριστό και επίμονο αγώνα πρωτίστως για την Ηλεία και κατ’ επέκταση για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Όπως συχνά πυκνά τονίζει ο ίδιος, με το Φαρμάκη που είναι ένας νέος, εργατικός και με σύγχρονες αντιλήψεις για το αύριο του τόπου.

Αυτοδιοικητικά «έχουμε συγκροτήσει μια δυνατή ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα που θέλουν να προσφέρουν και έτσι πορευόμαστε προς τις εκλογές…». Ο Θοδωρής Βασιλόπουλος είναι από τους πλέον δραστήριους και ιδιαίτερα επιτυχημένους σε ότι έχει αναλάβει μέχρι τώρα.

Εδώ και αρκετά χρόνια έχει συνδυάσει την πορεία του με τις αγωνίες και τα προβλήματα των Νέων Αγροτών και προσπαθεί να αναδεικνύει πάντα το πρότυπο του «αγρότη-επιχειρηματία» που δεν πρέπει να αφήνει καμία ευκαιρία να περνά και να χάνεται από τον τόπο του και πολύ περισσότερο από τον τομέα με τον οποίο ασχολείται.

Χαρακτηριστικά του σημεία, η πολύ καλή γνώση που διαθέτει στα παραπάνω ζητήματα, η αξιοσημείωτη δραστηριότητα που αναπτύσσει στα προβλήματα της αγοράς και της υπαίθρου και η αποτελεσματική παρέμβασή του για την προώθηση και ανάδειξη θεμάτων του αγροτικού κόσμου και της Ηλείας.

Ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, είναι συνεχώς σε μια διαρκή επικοινωνία με τον κόσμο, συζητά ένα προς ένα τις δυσκολίες και τις αναγκαιότητες και είναι έτοιμος για τις πρωτοβουλίες και τις ενέργειες που πρέπει να αναληφθούν μέσα από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Περισσότερα από την κατηγορία


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.