26|04
2019
12:10

Ο Παναγιώτης Φλεβοτόμος για την έναρξη των εργασιών στην Πατρών - Πύργου

Μέχρι σήμερα ο αυτοκινητόδρομος Πάτρα Πύργος ήταν για όλους τους πολίτες της Ηλείας απλά ένα όνειρο.

Για δεκαετίες το έργο της σύνδεσης της Ηλείας με την Αχαΐα μέσω ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου και κατά επέκταση με την υπόλοιπη χώρα αποτελούσε μόνο μέρος μελετών αλλά και υποσχέσεων που δεν γίνονταν πράξη.

Με αρκετή καθυστέρηση το έργο ξεκινά προς όφελος όλων. Το έργο όμως εκτός από αρχή πρέπει να έχει μέση και τέλος.

Αυτό συνεπάγεται ότι κανείς δεν θέλει ο δρόμος να ολοκληρωθεί έως τον Πύργο αλλά να γίνει και το τμήμα του Πύργος - Καλό Νερό - Τσακώνα προκειμένου το σύνολο του νομού να διαθέτει σύγχρονο αυτοκινητόδρομο.

Παράλληλα η Ολυμπία οδός στο ύψος το οποίο τελειώνει θα μείνει ένας δρόμος ουσιαστικά "τυφλός" εάν η Περιφέρεια σε συνεργασία με το δήμο του Πύργου αλλά και με το Υπουργείο Υποδομών δεν προχωρήσει σε μελέτη παρακαμπτηρίου προκειμένου τα οχήματα να έχουν διέξοδο είτε προς την Αρχαία Ολυμπία είτε προς τον εθνικό δρόμο Πύργου - Κυπαρισσίας. 

Το μέλλον είναι μπροστά μας και εμείς το ατενίζουμε με αισιοδοξία.

Σχετικά Άρθρα


28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.