Ο φετινός Νοέμβριος στην Ελλάδα εκτιμάται πως θα κυλήσει με υψηλές από τις κανονικές για το μήνα θερμοκρασίες, σύμφωνα με την μηνιαία πρόγνωση του Ινστιτούτου
Ατμοσφαιρικών Επιστημών και Κλίματος στη Μπολόνια της Ιταλίας, όπως δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του, meteo.gr, το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.
Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλότερα από τις κλιματικές τιμές το πρώτο εικοσαήμερο, ενώ στην συνέχεια θα κυμανθεί σε τιμές κοντά στις κλιματικές τιμές.
Η μηνιαία πρόγνωση του Ινστιτούτου εκτιμά πολλές βροχές στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου, ενώ το υπόλοιπο του μήνα αναμένονται βροχές κοντά στις κλιματικές τιμές.
Να τονίσουμε πως οι μηνιαίες προγνώσεις είναι σε πειραματικό στάδιο και αποτελούν εκτίμηση της μηνιαίας πορείας της θερμοκρασίας και της βροχής για την χώρα μας.
Για το ilialive.gr μετεωρολογική ενημέρωση Θεόδωρος Κονδύλης