Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Καιρός

Ηλεία: Παραμένει κρύος ο καιρός

Ηλεία: Παραμένει κρύος ο καιρός
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Ελαφρώς βελτιωμένος θα είναι ο καιρός της Παρασκευής στην Ηλεία. Σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του meteo.gr η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 12-13οC, ενώ θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις τοπικά.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και βαθμιαία από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά, τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια τμήματα, παροδικές χιονοπτώσεις στα ανατολικά και νότια ορεινά και βαθμιαία σε περιοχές της Θράκης με χαμηλό υψόμετρο, μέτριοι έως ισχυροί και σταδιακά τοπικά σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο, παγετός στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά τις πρώτες πρωινές ώρες, θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Πιο αναλυτικά:

Για την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια, με τοπικές βροχές στο Αιγαίο και τα ανατολικά ηπειρωτικά, χιονόνερο στα βορειοανατολικά, χιονοπτώσεις στα ορεινά της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και στο ορεινά της Κρήτης και βαθμιαία σε περιοχές της Θράκης με χαμηλότερο υψόμετρο. Παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 8 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -5 έως 4 βαθμούς), 2 έως 11 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 4 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από -1 έως 8 βαθμούς), 7 έως 12 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 4 έως 10 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, στα Δωδεκάνησα και στο Βόρειο Αιγαίο τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ και βαθμιαία στο Βορειοδυτικό Αιγαίο τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια τμήματα και χαμηλές θερμοκρασίες τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και αρκετό κρύο κυρίως τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα μετά το απόγευμα ισχυροί 6 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr - https://meteo.gr/deltio.cfm

TAGS:

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24
vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24