Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Καιρός

Οι περιοχές που καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής - Πάνω από 90 χιλιοστά σε λίγες ώρες

Οι περιοχές που καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής - Πάνω από 90 χιλιοστά σε λίγες ώρες Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ/ILIALIVE.GR
Η Ήπειρος βρέθηκε στο επίκεντρο της κακοκαιρίας «Κριστίν»
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Η Ήπειρος βρέθηκε στο επίκεντρο της κακοκαιρίας «Κριστίν» στην οποία καταγράφηκαν και τα μεγαλύτερα ύψη βροχής την Πέμπτη (29/1), που φτάνουν σε ορισμένες περιοχές πάνω από 90 χιλιοστά. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με το meteo/ Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, στη Θεοδώραινα άρτας έπεσαν 92,6 χιλιοστά βροχής, στην Παραμυθιά 90,4 και στα Λεπιανά Άρτας, 87,6 εκατοστά.

Αντίστοιχα, στη Δραγάτη Ροδόπης καταγράφηκαν 77 χιλιοστά και στην Ορεινή Ναυπακτία 75,8.

Εικόνα στο ilialive.gr

Παράλληλα, θυελλώδεις νοτιάδες επικράτησαν στα πελάγη αλλά και σε σημαντικά τμήματα της Στερεάς, της Πελοποννήσου, της Ηπείρου και της Θράκης.

Εικόνα στο ilialive.gr

Η ισχυρότερη ριπή καταγράφηκε στην Παξιμάδα Καρύστου και ήταν ίση με 128 χλμ/ώρα ενώ ριπές άνω των 100 χλμ/ώρα καταγράφηκαν επίσης στους σταθμούς Μόρνος-φράγμα, Σέσι Παρνασσού και Σαγαίικα Αχαΐας.

Πηγή: Cnn.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας