Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Καιρός

Ηλεία: "Καλοκαιρινό" Σαββατοκύριακο στην καρδιά του Οκτώβρη

Ηλεία: "Καλοκαιρινό" Σαββατοκύριακο στην καρδιά του Οκτώβρη
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Με αίθριο καιρό θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο στην Ηλεία. Σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του Meteo.gr η θερμοκρασια θα φτάσει κατά τόπους στους 27οC, θυμίζοντας "μικρό καλοκαίρι". Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς έως μέτριοι απο μεταβλητές διευθύνσεις.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Λίγες νεφώσεις οι οποίες στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα θα είναι πυκνότερες, με πιθανότητα λίγων βροχών μικρής διάρκειας και πολύ τοπικού χαρακτήρα στα βόρεια, περιμένουμε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016. Τοπικές ομίχλες θα σχηματιστούν σε πολλές περιοχές τις νυκτερινές καθώς και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 2 έως 20 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 12 έως 26, στην Κεντρική Ελλάδα από 8 έως 23 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά από 10 έως 25, στη Νότια Ελλάδα από 12 έως 28 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 12 έως 20 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 15 έως 24 βαθμούς με εξαίρεση τη Ρόδο όπου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και πρόσκαιρα στα νοτιοανατολικά πελάγη τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές κυρίως διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται καλός καιρός με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Τις νυκτερινές αλλά και τις πρώτες πρωινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24
vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24