«Αυτή είναι η γυναίκα μου, η Ρούπα. Της έδωσα όλη την αγάπη μου» είπε στους εμβρόντητους αστυνομικούς ο 35χρονος
Ο δράστης, ηλικίας 35 ετών, είχε το κεφάλι μέσα σε μια σακούλα ενώ στο χέρι του κρατούσε τη ματσέτα με την οποία είχε αποκεφαλίσει τη σύζυγό του.
«Αυτή είναι η γυναίκα μου, η Ρούπα. Της έδωσα όλη την αγάπη μου» είπε στους εμβρόντητους αστυνομικούς ο 35χρονος με έναν αστυνομικό να τον καλεί άμεσα να βάλει το κεφάλι ξανά στη σακούλα.
Όπως είπε στους αστυνομικούς αποφάσισε να δολοφονήσει τη γυναίκα του όταν την είδε με τον εραστή της, για τον οποίο είπε ότι ήταν εγκληματίας. Ο φονιάς είπε, επίσης, στους αστυνομικούς ότι είχε πάρει μέχρι και δάνειο για τη σύζυγό του, η οποία στη συνέχεια έδωσε τα χρήματα στον εραστή της.
{https://youtu.be/i5kIvlziJhw}


















