Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Κόσμος

Πανικός σε πτήση της Delta που έπεσε 30.000 πόδια σε επτά λεπτά!

Πανικός σε πτήση της Delta που έπεσε 30.000 πόδια σε επτά λεπτά!
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Οι επιβάτες αποχαιρετούσαν τους δικούς τους καθώς ένιωθαν το αεροπλάνο να χάνει ύψος - Επικρατούσε χάος, λέει ένας επιβάτης

Πανικός ξέσπασε σε μια πτήση της Delta όταν το αεροσκάφος έχασε σχεδόν 30.000 πόδια ύψος μέσα σε επτά λεπτά!

Οι επιβάτες φοβήθηκαν πως το αεροσκάφος θα συντριβεί και αποχαιρετούσαν τους δικούς τους, ενώ επικρατούσε χάος.
Η πτήση είχε απογειωθεί από την Ατλάντα για το Φορτ Λόντερντεϊλ και βρισκόταν σχεδόν στη μέση της διαδρομής, όταν από τα 39.000 πόδια ύψος βρέθηκε στα 10.000. Σύμφωνα με την εταιρία, αυτό που συνέβη ήταν πρόβλημα στην συμπίεση της καμπίνας και το αεροσκάφος έκανε ασφαλή αναγκαστική προσγείωση στην Τάμπα.
Ένας από τους επιβάτες μίλησε σε τηλεοπτικά δίκτυα για όσα έζησε: «Ξαφνικά άρχισα να νιώθω πως πέφτουμε. Χάναμε ύψος και έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου από την οροφή, ενώ επικράτησε χάος μεταξύ των επιβατών. Επικοινώνησα με την κοπέλα μου και τους γονείς μου και τους είπα πως κάτι πολύ τρομακτικό συμβαίνει, ενώ μια αεροσυνοδός έλεγε συνεχώς από το μεγάφωνο, "μην πανικοβάλεστε". Προφανώς ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση, όλοι είχαμε πανικοβληθεί», είπε ο Χάρις ντεΒόσκιν.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, στις 4:34 το αεροσκάφος της Delta βρισκόταν σε ύψος 39.000 ποδιών και στις 4:42 είχε πέσει στα 9.975.

Στο συμβάν πάντως δεν τραυματίστηκε κανείς.
Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα